fbpx

Ψάχνεις ένα ξεχωριστό δώρο για κάθε περίσταση; Δες τι να χαρίσεις σε εκείνον/η!

Κακά τα ψέματα, όταν έρθει η στιγμή να διαλέξεις δώρο για τους κοντινούς σου ανθρώπους, πάντα ψάχνεις κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Σίγουρα δε δείχνεις την αγάπη σου μόνο με ένα δώρο αλλά, αν μπορείς, είναι και αυτό μια όμορφη χειρονομία!

Δε χρειάζεται λοιπόν να ψάξεις άλλο, αφού σε αυτή τη λίστα, σου έχουμε χωρίσει ιδέες για δώρα για αυτόν και αυτήν, για να κοιμηθείς με “one less problem” σήμερα, όπως λέει και η φίλη Ariana!

Διάβασε πιο κάτω μερικές ιδέες για δώρα!

Για εκείνον:

1
Gift card από το αγαπημένο του κατάστημα

Αυτό το δώρο είναι για ‘σένα που δεν τον ξέρεις τόσο καλά (ακόμα) αλλά έχεις καταλάβει το αγαπημένο του κατάστημα (φυσικό ή online π.χ. ASOS).

Πλέον, σχεδόν όλα τα καταστήματα προσφέρουν «κάρτα δώρου» (gift card) – εσύ απλώς διαλέγεις το ποσό που θες να αφιερώσεις! Με αυτό τον τρόπο, του δίνεις την ευκαιρία να διαλέξει κάτι που πραγματικά έχει ανάγκη και που, το πιο πιθανόν, να μη θέλει να αλλάξει μετά!

2
Επιτραπέζιο/ Βιντεοπαιχνίδι

Αν πάλι τα ψώνια δεν είναι το δυνατό του σημείο,αλλά ξέρεις ποιο επιτραπέζιο ή βιντεοπαιχνίδι έχει βάλει τελευταία στο μάτι, τότε εκμεταλλεύσου το!

Σ’ το εγγυώμαι ότι αν παίζει σε κονσόλα ή σε Η/Υ, θα εκτιμήσει ένα παιχνίδι για δώρο, αλλά και το γεγονός ότι το παρατήρησες και τον… υποστηρίζεις! Βρες μερικές ιδέες εδώ!

3
Δώρο με ένα προσωπικό μήνυμα

Και σε ποιον δε θα άρεσε ένα δώρο με ένα προσωπικό μήνυμα χαραγμένο πάνω;! Ίσως ένα key ring ή ένα φλυτζάνι με μια λέξη/φράση που έχεις συνδέσει μαζί του ή ένα υποκοριστικό του ονόματός του που τον φωνάζεις εσύ!

Άφησε ελεύθερη τη φαντασία σου και σίγουρα θα σκεφτείς κάτι όμορφο που θα σε θυμάται όταν το βλέπει!

4
Κάτι σχετικό με sports

Ακόμα ένας «εύκολος», για δώρο, τύπος ανθρώπου είναι αυτός που ασχολείται με κάποιο άθλημα! Μπορείς εύκολα να πας σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη και να επιλέξεις για δώρο ένα αξεσουάρ για να προσθέσει στη συλλογή του!

Σίγουρα τα αξεσουάρ για αθλήματα είναι κάτι που ακόμα και αν έχει ήδη, θα τα χρησιμοποιήσει αργά ή γρήγορα! Πάρε μερικές ιδέες για τένις και ski που έγιναν viral τα τελευταία χρόνια και στην Κύπρο!

5
Η κάρτα (must!)

boomf.com

Αυτό το άφησα τελευταίο επειδή μπορείς επιλέξεις να είναι αυτό το «δώρο» σου αλλά και όποιο από τα πιο πάνω επιλέξεις, μην ξεχάσεις να γράψεις μια κάρτα!

Όσο και αν «δε το έχεις» με τα λόγια, γράψε 2-3 προτάσεις που θα είναι αυθεντικές και θα θυμίζουν στον άλλο πόσο σημαντικός είναι για ‘σένα!

Ίσως να ακούγεται περιττό και ανούσιο, αλλά σου υπόσχομαι πως θα τον συγκινήσεις και θα το θυμάται. Για πιο πρωτότυπες κάρτες, δες αυτό!

Για εκείνη:

6
Spa voucher

Όλοι/ες λατρεύουν τον προσωπικό χρόνο για χαλάρωση σε ένα σπα για κάποια θεραπεία ή μασάζ.

Παρ’ όλα αυτά, λίγοι είναι αυτοί τελικά θα αγοράσουν στον εαυτό τους ένα τέτοιο «δώρο». Και εκεί είναι που πρέπει εσύ να τους χαρίζεις μια μέρα αφιερωμένη σ’ αυτούς, θυμίζοντας τους πόσο σημαντικός είναι ο εαυτός μας και ο χρόνος που του αφιερώνουμε!

7
Δώρο για προσωπική φροντίδα

Σε παρόμοιο κλίμα αλλά με πιο κλασική μορφή, είναι και αυτό το δώρο. Όταν λέμε προσωπική φροντίδα εννοούμε κρέμες, μάσκες, αρώματα, make-up κ.ά.

Μπορείς να επιλέξεις  ένα έτοιμο πακέτο δώρου με διάφορα travel size προϊόντα ή δωροκουπόνι από ένα κατάστημα που διαθέτει μεγάλη ποικιλία, όπου θα βρει κάτι να της αρέσει!

8
Απόδραση

Κάτι που είναι αρκετά hot τον τελευταίο καιρό είναι τα ταξίδια, σε κοντινούς οικονομικούς προορισμούς! Μια άλλη ωραία ιδέα λοιπόν, θα ήταν να τη ξαφνιάσεις με ένα 2ήμερο – 3ήμερο κάπου… που δεν το περιμένει!

Ακόμα και μια μονοήμερη εξόρμηση και διαμονή εντός Κύπρου είναι αρκετή για να δείξεις πως θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο μαζί της.

9
Κόσμημα με στυλ

Αν πάλι θες να κάνεις ένα διακριτικό αλλά όμορφο δώρο, τότε μια όμορφη ιδέα θα ήταν ένα κόσμημα – όχι απαραίτητα ακριβό και fancy, αλλά κάτι που θα είναι ξεχωριστό, ίσως χειροποίητο που να θυμίζει το άτομο.

Αν ξεμείνεις από ιδέες, ένα όμορφο γούρι του 2020 είναι μια καλή εναλλακτική, αφού συνήθως είναι διακριτικά και μένει σαν αναμνηστικό για τις επόμενες χρονιές.

10
Ακουστικά

Αν περνά πολλές ώρες στη βιβλιοθήκη, στον δρόμο, στο γυμναστήριο ή ακόμα και στο κρεβάτι βλέποντας σειρές, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστεί με ένα ζευγάρι καινούρια headphones!

Πλέον υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε μεγέθη, χρώματα και είδη ακουστικών, που είναι σχεδόν απίθανο να μη βρεις κάτι που να της αρέσει!

Ξεκίνησες να ετοιμάζεσαι για την επόμενη αγορά ενός special δώρου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending