fbpx

Αυτό είναι το ελληνικό τραγούδι που ξεπέρασε τα 120 εκ. views στο YouTube!

Πιάνεις κι εσύ τον εαυτό σου να πετάγεσαι από τραγούδι σε τραγούδι στο YouTube, ονειροπολώντας στιγμές; Πάντως εμένα είναι από τα αγαπημένα μου χόμπι!

Κάπως έτσι μου τράβηξε την προσοχή το τραγούδι του Νίκου Βέρτη “Θέλω να με νιώσεις” το οποίο μου “προτάθηκε” από το YouTube, χωρίς εγώ να είχα ακούσει ποτέ στη ζωή μου Βέρτη.

Εκεί που αν άκουγα το τραγούδι στο ραδιόφωνο θα άλλαζα σταθμό, έκατσα σχεδόν “ευλαβικά” και παρακολούθησα το video-clip του “Θέλω να με νιώσεις” από την αρχή μέχρι το τέλος, συνειδητοποιώντας πως έχει κτυπήσει τον απίστευτο αριθμό-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, των 120+ εκ. views! Ίσως είναι και το μοναδικό!

Μέχρι σήμερα, δεν έχω πετύχει ξανά ελληνικό τραγούδι στο YouTube με περισσότερα από 50-60 εκατομμύρια views.

1
Σε ποιες άλλες χώρες έχει κάνει επιτυχία το τραγούδι / video-clip;

Ψάχνοντας για περισσότερες πληροφορίες για την επιτυχία του κομματιού, κατάλαβα ότι είναι αρκετά δημοφιλές όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και στα Βαλκάνια και στο Ισραήλ!

Το “Θέλω να με νιώσεις” κυκλοφόρησε το 2013 στο άλμπουμ  “Προτάσεις” του Νίκου Βέρτη, ενώ το επίσημο video-clip κυκλοφόρησε το 2014. Την μουσική έγραψε ο Δημήτρης Δέκος, τους στίχους η Ρένα Καμάρη, ενώ τα credits για την σκηνοθεσία του clip πηγαίνουν στον Luydmil Illarionov – Liusi.

2
Το κοινό του τραγουδιστή

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Χατζηνικολάου πως “…έχουμε κόσμο εδώ στο μαγαζί από την Αργεντινή, απο την Γαλλία, από την Ισπανία…”. Αυτο το γεγονός δικαιολογεί και τα χιλιάδες σχόλια στο συγκεκριμένο video-clip του τραγουδιού από ξένους.

Αν βρεθείς στην Αθήνα λοιπόν, κάνε το πέρασμά σου από το YTON όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης για να τα… σπάσεις! 😉

Εσύ τι νομίζεις; Αξίζει τα 120 εκατομμύρια views;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending