fbpx

Χωρίς κινητά τηλέφωνα φαντάζεται το 2030 ο ιδρυτής του Facebook!

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ τον εαυτό σου χωρίς κινητό τηλέφωνο; Είμαι σίγουρη πως η απάντηση είναι όχι!

Ο Mark Zuckerberg, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του Facebook (Chief Executive Officer), το σκέφτηκε όμως!

Πάμε να δούμε τι ακριβώς έχει αναφέρει:

1
Τα New Year’s resolutions του

Όπως όλοι μας, στην αρχή κάθε νέας χρονιάς θέτουμε στόχους, έτσι και ο ίδιος. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, που επικεντρωνόταν σε προσωπικούς στόχους, φέτος επέλεξε να στοχεύσει στην επίτευξη μακροπρόθεσμων ζητημάτων.

2

3
Φαντάστηκε πώς θα ήθελε ιδανικά τον κόσμο και τη ζωή του το 2030

Κύριο μέλημά του είναι να καταφέρει να δώσει όλη την προσοχή του εκεί! Ο ίδιος θεωρεί πως οι άνθρωποι θα αντικαταστήσουν τα κινητά τηλέφωνα την αγαπημένη συσκευή όλων μας.

Συγκεκριμένα, θα έρθουν στη θέση τους γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας, που θα δίνουν τη δυνατότητα ευρείας πρόσβασης στην εικονική πραγματικότητα.

4
Συνδεσιμότητα παντού και πάντα

Ανέφερε επίσης πως θα μπορούσαμε να ζούμε και να εργαζόμαστε σε 2 διαφορετικές χώρες, χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εξάλλου, αν οι εργαζόμενοι καταφέρουν να πραγματοποιήσουν αυτό για το οποίο δουλεύουν, δεν θα απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Κλείνοντας, τόνισε πως αν το Internet επιτρέπει σε όλους εμάς σήμερα, να συνδεόμαστε όποτε και όπου θέλουμε. Το κοινωνικό δίκτυο του μέλλοντος θα αφορά τις ιδιωτικές αλληλεπιδράσεις και θα μας βοηθήσει να κατασκευάσουμε αυτές τις μικρές κοινότητες που έχουμε όλοι μας ανάγκη στη ζωή.

Πιο κάτω το Facebook Post του:

Πώς σου φαίνεται αυτή η ιδέα χωρίς κινητά τηλέφωνα; Σε ενθουσιάζει ή όχι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending