Επίσημη παρουσίαση της PURE Sports Nutrition στο Nicosia Half Marathon!

Στο «φυσικό της περιβάλλον» έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση και στην Κύπρο η υψηλής ποιότητας σειρά συμπληρωμάτων διατροφής PURE Sports Nutrition, αναλαμβάνοντας να εμπλουτίσει το πρόγραμμα διατροφής των 400 και πλέον δρομέων που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά στη φάση της αποκατάστασης – ανάκαμψης.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ηλεκτρολύτες αποτελούν βασικό σύμμαχο των αθλητών ανεξαρτήτου αθλήματος, τόσο στην καθημερινή προπόνηση, όσο και στους αγώνες, η PURE Sports Nutrition, ενίσχυσε την προσπάθεια των διοργανωτών, προσφέροντας τόσο στους συμμετέχοντες του ημιμαραθωνίου, όσο και στους θεατές, τη σειρά PURE Electrolyte Hydration που κυκλοφορεί σε διάφορες γεύσεις όπως πορτοκάλι, ανανά, λεμόνι και φρούτα του δάσους, που βοηθά στη σωστή ρύθμιση και ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα.

Η PURE Sports Nutrition, με έδρα της τη μακρινή Νέα Ζηλανδία, δημιουργήθηκε το 2012 από τα αδέρφια Simon και Marewa Kraak, δύο αθλητές που μετά από χρόνια αναζήτησης των σωστών συμπληρωμάτων διατροφής για προπόνηση και αποκατάσταση, κυκλοφόρησαν το δικό του brand, που σήμερα έχει επεκταθεί σε σημαντικό αριθμό χωρών. Η προσέγγιση της PURE Sports Nutrition, στηρίζεται στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με φυσικά υλικά από φρούτα και λαχανικά, χωρίς τεχνητά συστατικά ή χρώματα και χωρίς συμβιβασμό στο θέμα κόστους της πρώτης ύλης, εστιάζοντας στην αποτελεσματικότητά τους. Απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και νοιάζονται για το σώμα τους.

Η γκάμα της PURE Sports Nutrition είναι πλέον διαθέσιμη και στην Κύπρο μέσω του e-shop www.puresportsnutrition.com.cy, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας.