fbpx

4 χρόνια «My Starbucks Rewards»: Ένας κόσμος γεμάτος προνόμια και δώρα!

Φέτος, το πρόγραμμα πιστότητας «My Starbucks Rewards» κλείνει 4 χρόνια και το γιορτάζει προσφέροντας μοναδικές εκπλήξεις και δώρα όλο τον Φεβρουάριο στους πελάτες των Starbucks!

Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks και ανακαλύψτε κάθε βδομάδα και μια διαφορετική προσφορά που θα σας προσφέρει μικρές στιγμές χαράς και επιβράβευσης!

1η Φεβρουαρίου

Αποκλειστικά για μια ημέρα, σας προσφέρουμε τετραπλά αστέρια σε κάθε σας συναλλαγή για αγορά προϊόντων με την κάρτα Starbucks! Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει ο νέος μήνας απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα ή σνακ σ’ ένα κατάστημα Starbucks.

03 – 09 Φεβρουαρίου

Για μια ολόκληρη εβδομάδα, σας δίνουμε την ευκαιρία να γίνετε μέλος στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards! Με κάθε ενεργοποίηση μια κάρτας Starbucks με το ποσό των (€10) σας προφέρουμε το αγαπημένο σας ρόφημα δωρεάν!

Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, με την βοήθεια του δικού σας barista, και μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις νέες προσφορές!

10 – 16 Φεβρουαρίου

Αν το να απολαμβάνετε τον πρωινό ή τον απογευματινό σας καφέ στα Starbucks είναι η αγαπημένη σας συνήθεια, εμείς σας επιβραβεύουμε για αυτό και σας προσφέρουμε διπλά αστέρια για μια ολόκληρη βδομάδα σε όλα τα ροφήματα espresso για όλη την ημέρα! Ένα μικρό ευχαριστώ που μας εμπιστεύεστε να σας φτιάχνουμε την μέρα!

17 – 23 Φεβρουαρίου

Κάθε φορά που θα απολαμβάνετε το αγαπημένο σας σνακ στα Starbucks, θα έρχεστε όλο και πιο κοντά στο να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα κερασμένο από εμάς! Για μια ολόκληρη εβδομάδα, κερδίστε διπλά αστέρια σε κάθε σας συναλλαγή για αγορά προϊόντων φαγητού από τις 12.00 – 17.00 με την κάρτα Starbucks.

24 Φεβρουαρίου – 1η Μαρτίου

Go for Gold, αποκλειστικά για μια εβδομάδα, στα Starbucks! Αν ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει τα προνομία του προγράμματος MSR, εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να απολαμβάνετε κάθε μέρα ασύγκριτες γευστικές εμπειρίες! Ενεργοποιήστε μια κάρτα Starbucks με το ποσό των €10 και εμείς σας αναβαθμίζουμε απευθείας σε Gold μέλος.

Το «My Starbucks Rewards» έχει διακριθεί για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και τη λειτουργία του, αφού είναι το μοναδικό πρόγραμμα που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας prepaid κάρτας και της απόδοσης προνομίων. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε τις αγορές σας στα Starbucks κερδίζετε αστέρια! Συγκεντρώνοντας 120 αστέρια, μπορείτε να τα εξαργυρώνετε απολαμβάνοντας ένα ρόφημα ή σνακ της επιλογής σας εντελώς δωρεάν!

Μην ξεχνάτε πως η κάρτα Starbucks λειτουργεί πέραν από «διαβατήριο» στον κόσμο του καφέ, αποτελεί και μια πολύ πρωτότυπη ιδέα δώρου για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα! «Γεμίζοντας» την κάρτα Starbucks με το ποσό της επιλογής σας, μπορείτε να την προσφέρετε στους φίλους σας «κερνώντας τους» τον αγαπημένο τους καφέ ή ρόφημα, γλυκά ή αλμυρά σνακ, φρεσκοκομμένο καφέ για το σπίτι, αξεσουάρ καφέ ή ότι άλλο επιλέξουν από τα καταστήματα Starbucks!

Νέα χρονιά
Νέες εμπειρίες
Αμέτρητες στιγμές χαράς
παρέα με τα Starbucks

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending