fbpx

Έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της Υπεραγοράς Παπαντωνίου στη Λευκωσία!

Η νέα υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου. Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ.Νικηφόρος και ο Δήμαρχος Έγκωμης, Ζαχαρίας Κυριάκου, ενώ το «παρών» τους έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής του τόπου και των Μedia, ο Διευθυντής Πωλήσεων των Sainsbury's, Richard Hodges, καθώς και συνεργάτες και προμηθευτές της Υπεραγοράς.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στον χώρο της εισόδου της Υπεραγοράς, ο Δήμαρχος Έγκωμης καλωσόρισε την Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Δήμο, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο κατάστημα.

«Ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας και ο προγραμματισμός αρκετών μηνών, καθώς και η αφοσίωση και ο επαγγελματισμός όλων των συντελεστών του έργου, στελεχών της εταιρείας αλλά και εξωτερικών συνεργατών, λειτούργησαν καταλυτικά στη δημιουργία αυτής της υπεραγοράς, στο χρόνο ρεκόρ των 7 μηνών. Η νέα μας υπεραγορά έχει σχεδιαστεί με βάση όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον καταναλωτή της Λευκωσίας, μέσα σε ένα ασφαλές, σύγχρονο, άνετο και ευχάριστο περιβάλλον», ανέφερε ο Πάμπος Παπαντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος των υπεραγορών Παπαντωνίου.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα από τα τμήματα της Υπεραγοράς και να περιηγηθούν στους άνετους διαδρόμους, αλλά και να διασκεδάσουν με τις διάφορες δραστηριότητες που ετοίμασαν οι Υπεραγορές Παπαντωνίου για την ημέρα των εγκαινίων τους.

Έχοντας ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της από τον Δεκέμβριο του 2019, η νέα υπερσύγχρονη Υπεραγορά Παπαντωνίου που βρίσκεται στην καρδιά της Έγκωμης, στοχεύει στο να προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία ψωνίσματος στο καταναλωτικό κοινό, βασισμένη στις αξίες που την διέπουν: ποιότητα, ποικιλία και χαμηλές τιμές.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, 9,500 τετραγωνικών μέτρων στην κεντρική λεωφόρο της Βασιλέως Παύλου 16 στην Έγκωμη, η Υπεραγορά Παπαντωνίου διαθέτει κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο, αρτοπωλείο, delicatessen και ψησταριά, και προσφέρει ό, τι καλύτερο στον καταναλωτή, ανταποδίδοντας τη σχέση ειλικρίνειας, προτίμησης και εμπιστοσύνης που έχτισε από το 1987.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου λειτουργούν σήμερα 9 καταστήματα σε όλη την Κύπρο: 5 στην επαρχία Πάφου, 3 στη Λεμεσό, και 1 στη Λευκωσία.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending