fbpx

Αυτή είναι η νέα υπεραγορά στη Λευκωσία που πας για ψώνια και έχεις φοιτητική έκπτωση!

Εσύ πόσο συχνά ψωνίζεις για το φοιτητικό σου διαμέρισμα; Θα σου άρεσε μια υπεραγορά να συνδύαζε όλα όσα ψάχνει ένας φοιτητής, όπως ψώνια, ψησταριά, φούρνο, καφετέρια και όχι μόνο… σε καλές τιμές;

Ε λοιπόν κάτι νέο βρήκαμε και σου προτείνουμε! Πρόσφατα, επισκεφθήκαμε τη νέα υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία για να κάνουμε ψώνια για το δικό μας ν̶ο̶ι̶κ̶ο̶κ̶υ̶ρ̶ι̶ό γραφείο, αφού η κουζίνα μας αδειάζει σε χρόνο ρεκόρ!

Η γνωστή υπεραγορά Παπαντωνίου με 8 καταστήματα σε Πάφο και Λεμεσό, άνοιξε την πρώτη της υπεραγορά στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην καρδιά της Έγκωμης, δίνοντας άλλο αέρα στην περιοχή! Στο σημείο που βρισκόταν για χρόνια ένα στρατόπεδο, πλέον υπάρχει μια υπερσύγχρονη υπεραγορά με όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις χαμηλές τιμές που θα ήθελες να βρεις ως φοιτητής!

Δες γιατί να πας κι εσύ για τα φοιτητικά σου ψώνια στον Παπαντωνίου:

1
Μπορείς να πας ακόμη και με τα πόδια!

Ας αρχίσουμε με την τοποθεσία! Η νέα υπεραγορά Παπαντωνίου βρίσκεται κοντά σε όλους τους φοιτητές που ζουν στην περιοχή της Έγκωμης και σπουδάζουν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ή σε άλλα κολέγια.

Αν μένεις αρκετά κοντά μπορείς να πας με τα πόδια (ή με το ποδήλατό σου), αφού με τους πεζόδρομους στους δρόμους γύρω από την υπεραγορά η πρόσβαση είναι πανεύκολη. Έτσι θα κάνεις και λίγη γυμναστική που δεν βρίσκεις χρόνο να κάνεις! Αν οδηγείς, εννοείται ότι θα βρεις άνετο χώρο στάθμευσης τόσο στην είσοδο όσο και στο υπόγειο της υπεραγοράς.

2
Αν είσαι φοιτητής, έχεις έκπτωση!

Καλά διάβασες, η υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη έχει αποκλειστική έκπτωση για φοιτητές, κάτι που δεν το συναντούμε συχνά σε υπεραγορές! Αν είσαι φοιτητής, έχεις το extra προνόμιο να απολαμβάνεις τον καφέ σου, όλα τα φαγητά ψησταριάς καθώς και τα σνακς από το Αρτοποιείο με 10% έκπτωση!

Απλώς, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποκτήσεις την Bonus Card των υπεραγορών Παπαντωνίου και να παρουσιάσεις την φοιτητική σου ταυτότητα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της υπεραγοράς, για να επιβεβαιώσουμε ότι είσαι φοιτητής!

Tip: Αν κάνεις online εγγραφή στην Bonus Card παίρνεις δώρο μέχρι και 200 πόντους!

3
Αποκλειστικές μάρκες για οικονομικά ψώνια!

Όσοι έκαναν σπουδές στην Αγγλία γνωρίζουν πολύ καλά τα προϊόντα Sainsbury’s, τα οποία ξεχωρίζουν για την ψηλή ποιότητά και τις πολύ ελκυστικές τους τιμές, κάτι που τα κάνει ιδανικά για φοιτητές!

Στην Κύπρο τα βρίσκεις μόνο στις υπεραγορές Παπαντωνίου σε μεγάλη ποικιλία, όπως και άλλα προϊόντα από αποκλειστικές μάρκες. Έτσι αν θες να κάνεις οικονομικά ψώνια, ξέρεις ότι στον Παπαντωνίου θα βρεις δεκάδες ποιοτικές επιλογές σε προσιτές τιμές.

4
Φρέσκα, ζεστά σνακς από τον φούρνο!

Είχαμε ακούσει πολλά για τις μοναδικές γεύσεις σε αλμυρά, γλυκά και ψωμιά στις υπεραγορές Παπαντωνίου, αλλά δεν έτυχε μέχρι σήμερα να δοκιμάσουμε!

Ε λοιπόν, πρέπει να σου πούμε πως μπαίνοντας στη νέα υπεραγορά Παπαντωνίου στην Έγκωμη, δεν θα μπορείς να αντισταθείς σε όσα θα βρεις στο τμήμα Αρτοποιείου! Εμείς σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα για αρχή να δοκιμάσεις την ταχινόπιτα αλλά και τα ντόνατς, και μετά εννοείται συνεχίζεις με όλα τα υπόλοιπα!

Have in mind: Όλα τα σνακς είναι φρέσκα και σε πολύ καλές τιμές!

5
Κάνε ένα break για φαγητό και καφέ!

Στη νέα υπεραγορά Παπαντωνίου δε πας μόνο για ψώνια, αφού είναι μια πολύ καλή επιλογή και για ένα break από το πανεπιστήμιο. Αν θες να απολαύσεις ποιοτικό φαγητό, στην ψησταριά θα βρεις κάθε μέρα επιλογές για όλα τα γούστα: από όσπρια και μαγειρευτά, μέχρι και ολόφρεσκα sushi.

Παίρνεις τον δίσκο σου, διαλέγεις τι θες, πληρώνεις και μπορείς να φας είτε στον χώρο της καφετέριας, είτε να πάρεις take away. Εμείς πάντως καθίσαμε στην καφετέρια και απολαύσαμε σουβλάκι κοτόπουλο, με πατάτες φούρνου και λαχανικά. Μετά ήπιαμε και τον καφέ μας, αφού ο χώρος είναι φωτεινός και άνετος για να χαλαρώσεις πριν ή μετά τα ψώνια σου.

… Και μην ξεχνάς ότι σε Ψησταριά και Καφετέρια έχεις 10% έκπτωση!

Tip για βιαστικούς φοιτητές: Αν θες απλά να πάρεις 5-6 πράγματα στα γρήγορα, μπορείς να κάνεις check out μόνος σου χωρίς να περιμένεις στο ταμείο. Πώς γίνεται αυτό; Με τα ειδικά ταμεία self service όπου “κτυπάς” τα προϊόντα, πληρώνεις και φεύγεις!

Με λίγα λόγια, η νέα υπεραγορά Παπαντωνίου στη Λευκωσία είναι ένας σύγχρονος και άνετος χώρος, όπου νιώθεις ωραία να κάνεις τα ψώνια σου και όχι μόνο, δίνοντάς σου προσφορές, οικονομικές επιλογές και προνόμια σαν φοιτητής!

Εσύ πότε θα πας για τα φοιτητικά σου ψώνια;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending