fbpx

Eurovision 2020: O Sandro Nicolas εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι “Running”!

Είσαι Eurovision-fan; Μάθε πως το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) ανακοίνωσε τον τίτλο του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Ολλανδία. Πάμε δυναμικά με το “Running” λοιπόν!

Αρχικά, το ανακοίνωσε o Sandro Nicolas με προσωπικό του post στο Instagram και στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και το ΡΙΚ στην επίσημη σελίδα στο Facebook. Αν δεν το έμαθες ακόμη, φέτος θα διαγωνιστούμε στο Β’ μισό του 1ου Ημιτελικού (12 Μαΐου).

1
Συνθέτες και επιμελητές του τραγουδιού

Ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie ανέλαβε τη σύνθεση του τραγουδιού. Ο ίδιος έλαβε την 5η θέση όταν συμμετείχε στον εθνικό διαγωνισμό της Αυστραλίας για τη Eurovision: Australia Decides 2019 με το τραγούδι “To Myself”.

Επίσης, υπεύθυνος για την καλλιτεχνική διεύθυνση της συμμετοχής μας στη Eurovision είναι ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann.

 

View this post on Instagram

 

“And I keep on running away” STAY TUNED ! #running #teamCy # ESC2020 #Eurovision

A post shared by SANDRO (@sandromusic_official) on

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Marvin εμπλέκεται με τη Eurovision. Ήταν υπεύθυνος για τη σκηνοθετική επιμέλεια της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2014, με την Conchita Wurst, καθώς και της νικητήριας συμμετοχής της Αυστρίας το 2018 στη βαθμολογία των επιτροπών. Επίσης, ήταν ο σκηνοθέτης του Viewing Room στην περσινή διοργάνωση στο Τελ Αβίβ.

2
Πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι μας;

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του ΡΙΚ στο Facebook, θα ακούσουμε επίσημα το τραγούδι στις αρχές Μαρτίου.

Ανυπομονείς κι εσύ να το ακούσεις σύντομα; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending