fbpx

Bookmakers Cy: Οι Στοιχηματικές Εταιρείες Στην Κύπρο!

Για να έχει κάποιος επιτυχία στο online στοίχημα δε χρειάζεται μόνο τύχη, αλλά και ενημέρωση και πληροφόρηση. Όσο κι αν κάποιος είναι τυχερός ή γνωρίζει τα του ποδοσφαίρου ή οποιουδήποτε άλλου αθλήματος, θα πρέπει να ενημερώνεται έγκυρα και έγκαιρα για κάθε εξέλιξη, εντός και εκτός των γηπέδων.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζει κάθε πτυχή και λεπτομέρεια της διαδικασίας στοιχηματισμού: από το ποιες αγορές μπορούν να γείρουν την πλάστιγγα των πιθανοτήτων υπέρ του έως το ποιες προσφορές μπορούν να ενισχύσουν πολύ περισσότερο τα πιθανά κέρδη του. Και φυσικά θα πρέπει να γνωρίζει ποιες στοιχηματικές εταιρείες λειτουργούν νόμιμα και ποιες μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες του.

Ευτυχώς που η ενημέρωση για κάθε πτυχή του online στοιχήματος είναι απλή υπόθεση, χάρη στο Internet. Και πάλι όμως, απαιτείται να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες συγκεντρωμένες, ώστε να μη χάνει χρόνο ψάχνοντας καθετί που τον ενδιαφέρει και μπορεί να επηρεάσει την επιτυχία των στοιχημάτων του.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την στοιχηματική αγορά της Κύπρου βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, στο στοιχηματικό portal: bookmakers.com.cy. H ιστοσελίδα που εξειδικεύεται στο online στοίχημα συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, νέα και εξελίξεις και πολλά περισσότερα που μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά πολύτιμα για κάθε παίχτη του στοιχήματος που αναζητά έγκυρες πληροφορίες για το αγαπημένο του παιχνίδι. Η ενημέρωση όμως δεν είναι το μόνο που προσφέρει.

To bookmakers.com.cy απευθύνεται τόσο στους έμπειρους παίχτες του στοιχήματος όσο και στους άπειρους. Ειδικά οι τελευταίοι, θα εκτιμήσουν περισσότερο τα άρθρα αξιολόγησης των στοιχηματικών εταιριών και τα άρθρα θεωρίας του στοιχήματος. Οι πιο έμπειροι από την άλλη, θα ενημερωθούν, θα βρουν συγκεντρωμένες πληροφορίες σε ένα μέρος και θα μάθουν πρώτοι για τις πιο συμφέρουσες προσφορές κάθε ημέρας.

Η bookmakers.com.cy προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες στους επισκέπτες:

1
Λίστα με τις νόμιμες εταιρείες της κυπριακής αγοράς

Στην Κύπρο λειτουργούν νόμιμα 9 εταιρίες στοιχήματος, οι οποίες έχουν εξασφαλίσει την άδεια και πληρώνουν κανονικά φόρους στην Κυπριακή Δημοκρατία. Παράλληλα όμως δραστηριοποιούνται και κάποιες ιστοσελίδες που δεν έχουν αποκτήσει άδεια. Οι εταιρίες αυτές εδρεύουν στο εξωτερικό και δεν αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τους παίχτες, αφού όχι μόνο δεν υπακούν στους νόμους του κράτους, αλλά πολλές φορές είναι αναξιόπιστες.

Οι επισκέπτες του bookmakers.com.cy μπορούν να μάθουν εύκολα ποιες είναι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο, που προσφέρουν την κορυφαία αξιοπιστία και να μάθουν κάθε απαραίτητη πληροφορία για αυτές. Επιπλέον, μπορούν να συγκρίνουν τις υπηρεσίες τους και να επιλέξουν την καλύτερη για τους ίδιους.

2
Βασικοί νόμοι λειτουργίας της κυπριακής αγοράς

Όπως και κάθε άλλη αγορά online στοιχήματος, έτσι και η κυπριακή έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των παιχτών, οι περιορισμοί που έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλες πληροφορίες νομικής φύσης, έχουν οριστεί ξεκάθαρα από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, που ρυθμίζει τη λειτουργία της αγοράς.

Οι επισκέπτες του bookmakers.com.cy μπορούν να μάθουν όλες τις απαραίτητες νομικές πληροφορίες πριν ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν, όπως τους λόγους που κάποιες εταιρίες έχουν λάβει άδεια και κάποιες όχι, αλλά και να ενημερωθούν για σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού τους, όπως ο κανόνας του 3+1, που αναγκάζει τους παίχτες να τοποθετούν συγκεκριμένη αναλογία στοιχημάτων σε κυπριακούς και διεθνείς αγώνες.

3
Αξιολόγηση εταιρειών

Οι 9 εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Κύπρο προσφέρουν πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες και καθεμία καταφέρνει να ξεχωρίσει συγκεκριμένους τομείς. Χάρη στο bookmakers.com.cy, οι παίχτες που ετοιμάζονται να ανοίξουν νέο λογαριασμό σε κάποια από τις στοιχηματικές εταιρίες μπορούν να μάθουν λεπτομέρειες για καθετί που προσφέρει κάθε στοιχηματική εταιρία, σε τομείς όπως οι αποδόσεις, οι αγορές, οι προσφορές, οι υπηρεσίες και οτιδήποτε άλλο αποτελεί καθημερινότητα στο στοίχημα.

Το bookmakers.com.cy συγκρίνει τις εταιρίες στοιχήματος σε κάθε βασικό τομέα και ενημερώνει για τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Επιπλέον, ενημερώνει για τις επιλογές συναλλαγών και επικοινωνίας, για τις βασικές προσφορές, για τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες, αλλά και για τη συνολική παρουσία κάθε στοιχηματικής εταιρίας στην κυπριακή αγορά.

Tέλος, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να δουν λίστες με τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Κύπρο και να μάθουν σε ποιους ακριβώς τομείς ξεχωρίζουν.

4
Θεωρία στοιχήματος

Το στοίχημα, όπως και κάθε άλλο παιχνίδι (τυχερό ή μη), έχει κανόνες και μυστικά, τα οποία κάθε παίχτης θα πρέπει να γνωρίζει, αν θέλει να έχει επιτυχία. Η τύχη και οι ικανότητες είναι μια άλλη ιστορία και κάθε παίχτης μπορεί να έχει και από τα δύο, αλλά να μην καταφέρνει να κερδίζει το 100% αυτών που μπορεί να κερδίζει, χωρίς την ολοκληρωμένη γνώση των κανόνων και των μυστικών του παιχνιδιού. Για αυτό το λόγο, το bookmakers.com.cy δίνει μεγάλη βάση στη θεωρία του στοιχήματος.

Η θεωρία στοιχήματος είναι απαραίτητη για τους άπειρους παίχτες και χρήσιμη για τους έμπειρους. Στα σχετικά άρθρα του bookmakers.com.cy αναφέρονται οι βασικότεροι κανόνες στοιχηματισμού, οι ιδιαιτερότητες κάθε τύπου στοιχήματος ή υπηρεσίας και όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για εκείνους που θέλουν να μάθουν για το στοίχημα ή να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις τους.

Τι διαφορά έχει το παρολί από το σύστημα; Ποιες αγορές προσφέρονται με χαμηλότερη και ποια με υψηλότερη γκανιότα; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ασιατικών στοιχημάτων; Οι απορίες των άπειρων και έμπειρων παιχτών μπορεί να είναι πολλές και τα άρθρα αυτής της ενότητας θα τις λύσουν όλες.

5
Καθημερινή ενημέρωση προσφορών

Οι προσφορές και τα μπόνους εγγραφής στην Κύπρο που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών στην Κύπρο δεν εξαντλούνται στο πριμ πρώτης κατάθεσης.

Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται νέες προσφορές σε σχεδόν καθημερινή βάση, αφού οι εταιρίες ανακοινώνουν νέα πριμ για τις επαναφορτίσεις λογαριασμών, ανταμοιβές ή αποζημιώσεις για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες της ημέρας ή ακόμα διαγωνισμούς. Το bookmakers.com.cy συγκεντρώνει καθημερινά όλες τις κορυφαίες προσφορές σε ένα μέρος και τις παρουσιάζει, για να μη χάνετε καμία!

6
Αθλητική ενημέρωση

Η ενημέρωση είναι το Α και το Ω για κάθε παίχτη που θέλει να τοποθετήσει στοιχήματα σε έναν επερχόμενο αγώνα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, η φόρμα των ομάδων ή των παιχτών και οι εξελίξεις της τελευταίας στιγμής μπορούν να βοηθήσουν σε τεράστιο βαθμό κάποιον που δε θέλει να αφήσει τη μοίρα του στοιχήματός του στην τύχη, αλλά θέλει να πληροφορηθεί όσο το δυνατόν πιο σφαιρικά.

Το bookmakers.com.cy συγκεντρώνει όλα τα νέα των κορυφαίων αναμετρήσεων, ώστε οι επισκέπτες να ενημερώνονται άμεσα και εύκολα, χωρίς να αλιεύουν νέα από διαφορετικές αθλητικές ιστοσελίδες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending