fbpx

Αυτοί οι 5 παιχταράδες απέρριψαν μεταγραφή στη Real Madrid!

Για πάρα πολύ κόσμο αποτελεί όνειρο ζωής να δει έστω ένα παιχνίδι της από κοντά. Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ονειρεύονται τη στιγμή που θα μπορέσουν να φορέσουν τη φανέλα της και να αγωνιστούν γι’ αυτή.

Δεν την χαρακτήρισαν, άλλωστε, “βασίλισσα” τυχαία, αφού η Real Madrid είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρ’ όλα αυτά, οι “merengues” έφαγαν και αυτοί τις …χυλόπιτες τους από ποδοσφαιριστές που αρνήθηκαν να πάρουν μεταγραφή στους Μαδριλένους.

Τις 5 πιο γνωστές περιπτώσεις μπορείς να δεις παρακάτω:

1
Francesco Totti

beinsports.com

Στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 2000 ο Francesco Totti ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Roma και ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Ήταν, λοιπόν, φυσικό να τον κυνηγήσει η Real Madrid που στο πρόσωπο του έβλεπε τον παίκτη που θα συμπλήρωνε ιδανικά το παζλ των galacticos που είχε δημιουργήσει.

Ο Totti, ωστόσο, αρνήθηκε την πρόταση των Μαδριλένων και παρέμεινε στη Ρώμη μέχρι και το τέλος της καριέρας του το 2017.

Όπως δήλωσε στο “Players Tribune” χρόνια αργότερα: “Το σκέφτηκα αρκετά να έφευγα από τη Roma για τη Real Madrid. Όταν μια σπουδαία ομάδα, ίσως η καλύτερη στον κόσμο, σου ζητά να παίξεις γι’ αυτή ξεκινάς να φαντάζεσαι πώς θα ήταν η ζωή σου εκεί.

Η Roma όμως είναι η ζωή μου, ο κόσμος μου! Αυτή η ομάδα, αυτή η πόλη είναι όλη μου η ζωή.

2
David Silva

premierleague.com

To 2012 ο David Silva συμπλήρωνε το 2ο του χρόνο με τη φανέλα της Manchester City, έχοντας μάλιστα κατακτήσει για πρώτη την Premier League.

Η Real Madrid προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του 26χρονου, τότε, Ισπανού χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Ο Silva, που πλέον θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία των “citizens”, δικαιολόγησε τότε την απόφαση του λέγοντας στην “Sun”:

Δεν με ενδιαφέρει η Real Madrid. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία μου στη Premier League. Βελτιώθηκα πολύ από τότε που ήρθα εδώ.”

3
Robert Lewandowski

dw.com@picture-alliance/Fotostand/Ellerbrake

Το 2017 η Real Madrid είχε λόγους να αισιοδοξεί πως θα έκανε δικό της τον Robert Lewandowski. Ο Πολωνός επιθετικός, όμως, επέλεξε να αρνηθεί τη μεταγραφή, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από τους Cristiano Ronaldo και Sergio Ramos.

Δικαιολόγησε την απόφαση του λέγοντας πως η Bayern είναι εξίσου δυνατή όπως και η Real Madrid!

Δεν σκέφτομαι να πάρω μεταγραφή. Όταν παίζεις σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, στον κόσμο, ξέρεις ότι μπορείς να είσαι χαρούμενος και στην Bayern Munich είμαι χαρούμενος, γιατί αυτό που έχουμε εδώ είναι πολύ ψηλού επιπέδου!” είπε στο BBC Radio.

4
Marco Verratti

bleacherreport.com@Zhizhao Wu/Getty Images

Ένα χρόνο πριν τον Lewandowski, ο Florentino Perez είχε “σταμπάρει” τον Marco Verrati. Ο Ιταλός χαφ όμως, τότε 23 χρονών, δεν ήθελε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του.

Σε δηλώσεις του στο “Rai Sport” το καλοκαίρι του 2016 τόνισε χαρακτηριστικά: “Έμαθα για το ενδιαφέρον της Real Madrid και κολακεύτηκα γιατί δεν έρχεται κάθε μέρα μια ομάδα σαν την Real Madrid να σε ζητήσει. Όταν είμαι χαρούμενος όμως, δεν θέλω να αλλάζω τα πράγματα!

5
Steven Gerrard

edition.cnn.com

Το καλοκαίρι του 2005 ήταν το καλύτερο και το χειρότερο μαζί για τον Steven Gerrard. Τον Μάη της συγκεκριμένης χρονιάς είχε οδηγήσει τη Liverpool στην κατάκτηση του Champions League με αρκετές ομάδες, όμως, να τον βάζουν στο στόχαστρο.

Μια από αυτές ήταν και η Real Madrid. Οι “merengues” πρόσφεραν 30 εκατομμύρια ευρώ στη Liverpool, που όμως ζητούσε 45.

Την ίδια στιγμή, ο Gerrard βρισκόταν σε διακοπές και σε επικοινωνία του με τον προπονητή των “reds”, Rafa Benitez, του μετέφερε πως ένιωθε δελεασμένος από την προοπτική του να αγωνιστεί στο “Santiago Bernabeu”.

Τελικά, όμως, υπερίσχυσε η αγάπη του για τη Liverpool, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μείνει στο Merseyside, αλλά να προχωρήσει και σε επέκταση του συμβολαίου του.

Ήξερες πως αυτοί οι παιχταράδες αρνήθηκαν μεταγραφή στη Real Madrid;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending