fbpx

Χρήστος Μπάρκας: Νέα σειρά σεμιναρίων στο American College!

Την Τρίτη 3 Μαρτίου και την Τετάρτη 4 Μαρτίου, ο αγαπημένος Χρήστος Μπάρκας επισκέπτεται ξανά το American College για μια σειρά σεμιναρίων μαγειρικής και αρτοποιίας αποκλειστικά για τους φοιτητές μαγειρικής του Κολεγίου.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει παρασκευή εκλεκτών άρτων με διάφορες παραλλαγές και θα διαρκέσει δύο ώρες. Οι φοιτητές καλούνται να αντιγράψουν τις τεχνικές του Χρήστου και να δοκιμάσουν διαλεκτές δημιουργίες.

Αυτό είναι το πρώτο προγραμματισμένο θεματικό σεμινάριο μαγειρικής για το 2020, ενώ τις επόμενες εβδομάδες οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν θεματικά σεμινάρια και για άλλες πτυχές τις μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Αξίζει να σημειωθεί πως τα σεμινάρια μαγειρικής προσφέρονται δωρεάν στους φοιτητές και θεωρούνται επιπλέον διδακτική ύλη.

«Έχουμε αντιληφθεί την σημασία θεματικών σεμιναρίων από καταξιωμένους επαγγελματίες. Οι φοιτητές είναι εξοικειωμένοι με τα επιπλέον σεμινάρια και αρκετά ανυπόμονοι. Αυτό είναι καλό γιατί δημιουργείται θετικό και δημιουργικό περιβάλλον στο Κολέγιο» είναι τα λόγια του καθηγητή μαγειρικής Χάρη Προδρόμου.

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο σεμινάριο μαγειρικής ο Χρήστος Μπάρκας ετοίμασε με τη βοήθεια των φοιτητών παραδοσιακές ελληνικές συνταγές μαζί με ένα αποδομημένο cheesecake.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending