fbpx

2ο Career Fair στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus!

Έχοντας ενεργή συμμετοχή σε διάφορες πρωτοβουλίες που αφορούν στον κόσμο της βιομηχανίας και προσφέροντας στους φοιτητές ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσης και πρακτικής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων δεξιοτήτων για την αγορά εργασίας, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus ανακοινώνει με υπερηφάνεια την 2η Έκθεση Καριέρας Πανεπιστημίου UCLan Cyprus την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 μεταξύ 13:00 – 17:00 στον χώρο του Πανεπιστημίου.

Διάφορες εταιρείες και οργανώσεις από όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας θα φιλοξενηθούν στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για να προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση στους φοιτητές που σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα στην καριέρα τους. Αυτή η Έκθεση Καριέρας είναι ιδιαίτερα σχεδιασμένη για να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και εργοδοτών στην Κύπρο. Οι εκπρόσωποι των οργανισμών και των εταιρειών θα μεταφέρουν πληροφορίες στους υποσχόμενους νέους μελλοντικούς πτυχιούχους, σχετικά με ευκαιρίες σταδιοδρομίας και / ή πρακτικής άσκησης μέσω ουσιαστικών συζητήσεων.

Ο κύριος στόχος της έκθεσης, είναι να βοηθήσει στο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ της ανάγκης των εταιρειών να προσλάβουν ταλαντούχους νέους αποφοίτους και τη σημασία που έχει για τους σπουδαστές να αποκτήσουν μια επαγγελματική εμπειρία πρώτης κατηγορίας με μελλοντικούς εργοδότες.

Η έκθεση απευθύνεται σε άτομα που ψάχνουν εργασία και καθοδήγηση όσον αφορά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία, φοιτητές και πτυχιούχους πανεπιστημίων, μαθητές λυκείου και επαγγελματίες. Γνωρίστε εργοδότες, λύστε απορίες και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για την εταιρεία που θα μπορούσε ενδεχομένως να σας εργοδοτήσει στο μέλλον.

Δεν απαιτείται προ-εγγραφή ωστόσο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας στο: IGeorgiou2@uclan.ac.uk (κα Irene Georgiou) ή στο FKoutra@uclan.ac.uk (κα Φωτεινή Κουτρά) ή καλώντας στο 24694053/24694022.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending