fbpx

Σπουδάζεις στην Έγκωμη; Αυτό θα γίνει το αγαπημένο στέκι της παρέας σου!

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του εξαμήνου και δυστυχώς ή ευτυχώς πολλοί από εμάς έχουμε συμπεριλάβει και το διάβασμα μέσα στις καθημερινές μας δραστηριότητες! Παρόλα αυτά, οι καθημερινές συναντήσεις με τους φίλους και τους συμφοιτητές μας είναι απαραίτητες για να μας χαλαρώσουν και να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.

Για αυτό και σου προτείνουμε να δώσεις ραντεβού στο Caffè Nero Έγκωμης, που έγινε πλέον στέκι για πολλούς! Το ξεχωριστό περιβάλλον και ο μυρωδάτος ιταλικός καφές του είναι σίγουρα αυτό που αναζητάς.

Μάθε γιατί το Caffè Nero Έγκωμης είναι το αγαπημένο στέκι πολλών φοιτητών!

1
Περιβάλλον που ξεχωρίζει!

Το Caffè Nero Έγκωμης λειτουργεί από το 2014 και είναι ήδη το αγαπημένο στέκι εκατοντάδων φοιτητών της περιοχής και όχι μόνο. Ο τεράστιος και ζεστός εσσωτερικός του χώρος με το τζάκι και την ξύλινη βιβλιοθήκη είναι ιδανικός τόσο για τις πρωινές, όσο και για απογευματινές στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου.

Αν σου αρέσει όμως να απολαμβάνεις τους εξωτερικούς χώρους ακόμα και τον χειμώνα, μπορείς να καθίσεις στην άνετη βεράντα του Caffè Nero Έγκωμης χωρίς να ανησυχείς για το κρύο, μιας και υπάρχουν αρκετές θερμάστρες εξωτερικού χώρου! Οι φωτισμένοι φοίνικες και τα κυπαρίσια που σε κάνουν να ξεχνάς ότι βρίσκεσαι στο κέντρο της Λευκωσίας! Ειδικά τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα αυτή η βεράντα θα γίνει η αγαπημένη σου!

studiomk35.com © Courtesy of PHC LTD

Αν δεν θες να αράξεις στους άνετους καναπέδες μαζί με την παρέα σου και θες ένα γραφείο για να συγκεντρωθείς, μάθε πως στον εσωτερικό χώρο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι: μεγάλα ξύλινα τραπέζια, εξοπλισμένα για ‘σένα που θες να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή ή για ομαδικά projects!

Αν πάλι σου αρέσει να διαβάζεις έχοντας θέα το παράθυρο, θα δεις πως κατά τη διάρκεια της μέρας, ο χώρος φωτίζεται άνετα με φυσικό φως.

2
Ποιοτικός καφές και φαγητό που θα σε εκπλήξει!

Για τον ποιοτικό καφέ που προσφέρουν τα Caffè Nero δεν θα πούμε πολλά, αφού ήδη τον γνωρίζεις πολύ καλά! Για αυτή την εποχή σου συστήνουμε ζεστά ροφήματα, φτιαγμένα με μεράκι, όπως το Flat White και Cappuccino αλλά και το Caramel Latte για μια πιο γλυκιά απόλαυση!

Και επειδή θα θες και κάτι γλυκό να συνοδεύσεις τον καφέ σου, τα Caffè Nero δεν σε απογοητεύουν μιας και σου δίνουν επιλογές για όλα τα γούστα! Πεντανόστιμα muffins, brownies, lemon cake  είναι μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που μπορείς να βρεις εκεί.

Αν η όρεξή σου δεν τραβά καφέ, μπορείς να διαλέξεις μια απίθανη ζεστή σοκολάτα ή ακόμα και κάποιο fruit booster από το bar. Και θυμάσαι την προσφορά: Με την ειδική κάρτα των Caffè Nero, ο 10ος καφές είναι κερασμένος!

Και επειδή η μελέτη θα σου προκαλέσει πείνα, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αν είσαι στο Caffè Nero! Αν δεν το ήξερες, από τον περασμένο Ιούλιο,θα βρεις το “Artisanal food collection” με λαχταριστά sandwiches για όλα τα γούστα καθώς και το νέο a la cart μενού του Caffè Nero Έγκωμης, με πιάτα με κοτόπουλο, σολωμό, falafel κ.ά.

Φυσικά, όλα αυτά είναι ένα δείγμα από το τι μπορείς να κάνεις και πόσο ωραία θα περάσεις όταν βρίσκεσαι στον χώρο του Caffè Nero Έγκωμης. Είμαστε σίγουροι ότι ο χώρος αυτός, θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι για τα φοιτητικά σου χρόνια!

Εσύ πότε θα πας στα Caffè Nero Έγκωμης μαζί με την παρέα σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending