fbpx

5 λόγοι για να δηλώσεις συμμετοχή στο 4th Career Academy του Οργανισμού Νεολαίας!

Αν είσαι νέος, φοιτητής, αναζητάς εργασία ή θέλεις να βελτιώσεις την επαγγελματική σου κατάσταση, τότε το 4th Career Academy «Launching your Future» που διοργανώνει η Υπηρεσία Καθοδήγησης Καριέρας του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και το Europe Direct Larnaka είναι αυτό που ψάχνεις!

Ετοιμάσου λοιπόν, πάρε στυλό και σημειωματάριο και κράτησε τους 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή:

Ενδυνάμωσε τις επαγγελματικές σου δεξιότητες: Το 4th Career Academy θα σου δώσει ολοκληρωμένη πληροφόρηση για να ενδυναμώσεις τις επαγγελματικές σου δεξιότητες, κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από άλλους στη σημερινή αγορά εργασίας.

Παρακολούθησε ενδιαφέροντα εργαστήρια και παρουσιάσεις: Άδραξε την ευκαιρία για να παρακολουθήσεις ενδιαφέροντα σεμινάρια και παρουσιάσεις από ειδικούς στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, επιτυχημένους επιχειρηματίες και διακεκριμένους εκπαιδευτές. Μερικά από αυτά είναι ο «Οδηγός Επιβίωσης σε ένα Ψηφιακό Μέλλον» και το εργαστήριο με τίτλο «Τhe Values, Needs and Gifts of Gen Z in the Workplace».

Βελτίωσε το βιογραφικό σου: Αν νιώθεις ότι το βιογραφικό σου σημείωμα χρειάζεται βελτίωση γιατί το έχεις συντάξει εσύ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, μπορείς να μιλήσεις με τους ειδικούς που θα βρίσκονται στο Career Academy για να λάβεις εξατομικευμένη διόρθωση.

Πάρε συμβουλές για επιτυχημένη συνέντευξη εργασίας: Μπορεί ένα καλογραμμένο βιογραφικό να δημιουργεί την πρώτη θετική εντύπωση στον υποψήφιο εργοδότη σου, όμως μια εξαιρετική εικόνα σ’ ένα interview είναι εξίσου σημαντική. Το Career Academy θα σου δώσει όλα τα tips και συμβουλές που χρειάζεσαι για να το πετύχεις!

Μάθε πώς να αξιοποιήσεις τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: Ίσως να μην το έχεις σκεφτεί, αλλά τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μπορούν να προβάλουν το επαγγελματικό σου προφίλ, αν αξιοποιηθούν σωστά. Οι ειδικοί στο Career Academy θα σου μάθουν τον τρόπο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα στο 4th Career Academy του Οργανισμού Νεολαίας, το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Sun Hall στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν δηλώσεις συμμετοχής, κάλεσε τώρα στο 7777 2757 ή 24 822580 ή στείλε e-mail στο kepli.larnaca@onek.org.cy

*Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending