Η Mastercard σας προσφέρει μια ποδοσφαιρική εμπειρία ανεκτίμητης αξίας!

mastercard-podosfairiki-empeiria-anektimitis-axias

Απλά και εύκολα, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, μπορούν να διεκδικήσουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον τελικό του UEFA Champions League Istanbul 2020!

5 Μαρτίου 2020 – H Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, δίνει τη δυνατότητα σε 2 τυχερούς λάτρεις της στρογγυλής θεάς, να ζήσουν μια ανεκτίμητη ποδοσφαιρική εμπειρία, και να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Από τις 15 Φεβρουαρίου έως και τις 31 Μαρτίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard®, με οποιαδήποτε συναλλαγή πραγματοποιούν ανέπαφα ή μέσω διαδικτύου, μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν 2 διπλά εισιτήρια για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βραδιά της χρονιάς! Εκτός από τα πολύτιμα εισιτήρια, στο έπαθλο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια προς και από την Κωνσταντινούπολη και δυο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων.

Κάθε ανέπαφη ή online συναλλαγή, ανεξαρτήτως ποσού, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας και φέρνει τους συμμετέχοντες πιο κοντά στη κορυφαία γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και την ευκαιρία να απολαύσουν μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing και Communications Director, Greece, Cyprus and Malta δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά ανεκτίμητων εμπειριών και μοναδικών συγκινήσεων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρα μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από την υποστήριξη της Mastercard στο UEFA Champions League, μπορούμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατόχους των καρτών μας να παρακολουθήσουν από κοντά το κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γεγονός της χρονιάς»

Σχετικά με την Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες.

Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους.

Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

Επικοινωνία: V+O Communication, Δημήτρης Τσαγαλάς, [email protected] τηλ. 22447705