fbpx

Βρέθηκε νέα χρήση των προφυλακτικών για προστασία από τον Κορονοϊό!

Πανικός και στην Αυστραλία, μετά την εξάπλωση του κορονοϊού! Στο άκουσμα για τα κρούσματα του κορονοϊού που αυξάνονται όλο και πιο πολύ, άρχισαν οι περισσότεροι να παίρνουν τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Αρκετοί όμως είναι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πανικού. Έγιναν πολύ προστατευτικοί, με αποτέλεσμα οι πράξεις τους και ο τρόπος που διαχειρίζονται την κατάσταση να μας προκαλούν αρκετά ερωτηματικά.

1
Τι κάνουν και πώς συμπεριφέρονται;

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο στην DailyMail, ράφια από υπεραγορές έχουν αδειάσει, ουρές σχηματίζονται έξω από αυτές και κόσμος προσπαθεί να προστατευτεί από την ασθένεια, τρέχοντας να αγοράσει ό,τι είναι απαραίτητο.

Αυτό βέβαια οφείλεται στο ότι γιατροί στην Αυστραλία που είναι ειδικοί σε αυτή τη νόσο, ανέφεραν πως καλό θα ήταν οι άνθρωποι να έχουν προμήθειες μέχρι και για 2 εβδομάδες.

2
Γιατί θεωρούν τα προφυλακτικά ως μέτρο προλήψης από την ασθένεια;

dailymail.co.uk / Facebook.com: @Ryde District Mums

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες η πιο πάνω φωτογραφία που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Thanh Thai από το Σίδνεϊ,  που δείχνει ράφια με προφυλακτικά να έχουν αδειάσει.

Η ίδια διερωτάται, όπως όλοι μας, τι μπορεί να συμβαίνει. Πήρε όμως απάντηση αρκετά γρήγορα. Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αν τοποθετείς τα προφυλακτικά στα δάχτυλά σου, μπορούν να σε προστατέψουν από τον ιό.

Σχόλια κάνουν αναφορά πως είναι ένα τρόπος να αποφεύγεις με γυμνά χέρια την επαφή με άλλα αντικείμενα, όπως όταν γράφεις στον Η/Υ ή όταν αγγίζεις τα κουμπιά του τηλεχειριστηρίου.

Άλλοι πάλι σκέφτηκαν πως είναι μια στρατηγική marketing για να εκμεταλλευτούν και να προωθήσουν οι εταιρείες τα προϊόντα τους, αφού υπάρχουν αρκετοί τρόποι ώστε να μην έρχεσαι σε επαφή με επιφάνειες.

Πιστεύεις ότι αντιδρούν υπερβολικά ή θα έκανες κι εσύ το ίδιο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending