fbpx

Ανοικτό Πανεπ. Κύπρου: Αιτήσεις για διδακτορικό στη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης

Αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες σε ερευνητικές περιοχές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΑΠΚΥ 

Μέχρι και τις 3 Απριλίου 2020, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) δέχεται αιτήσεις εισδοχής από υποψήφιους διδάκτορες σε ερευνητικές περιοχές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης. Συγκεκριμένα, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, άτομα που ενδιαφέρονται να εκπονήσουν διδακτορικό πρόγραμμα α) στις Επιστήμες της Αγωγής, β) στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γ) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέσω του www.ouc.ac.cy. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να  επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Πανεπιστημίου στο +357 22411600 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, καθώς και για τα διδακτορικά προγράμματα των άλλων δύο Σχολών του  -Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών και Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών- η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 19η Μαΐου 2020. Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό και ευκαιρίες παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησηςΑυτοτελείς Θεματικές Ενότητες») στα γνωστικά πεδία των προγραμμάτων σπουδών του, καθώς και Προγράμματα Κατάρτισης σύντομης διάρκειας.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι δημόσιο πανεπιστήμιο και το μοναδικό στην Κύπρο που προσφέρει σπουδές αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Το συγκριτικό πλεονέκτημά του είναι οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και η ευέλικτη εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών, που χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, δίνουν σε όλους τη δυνατότητα να αποκτήσουν, στον δικό τους χώρο και χρόνο, έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών, εφόδιο για προσωπική, επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending