fbpx

Σάρας και Ζοτς: Ντόμινο στην Ευρωλίγκα!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Για όσους μεγαλώσαμε μαζί τους και μάθαμε το μπάσκετ μέσα από τις επιτυχίες τους, θα είναι πάντα Σάρας και Ζοτς. Ο πρώτος είναι προπονητής στη Ζαλγκίρις, ο δεύτερος στη Φενέρ.

Ήδη όμως, εν μέσω διακοπής, οι κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες που προσφέρουν αποδόσεις εκτός από καλαθόσφαιρα στη Κίνα όπου υπάρχει κανονική δράση και μπορείτε να βρείτε αποδόσεις στην bet365 cy, ασχολούνται με τις πιθανότητες και τις αποδόσεις για τους επόμενους σταθμούς στην καριέρα τους.

Κι αν δεν μείνουν στο Κάουνας και στην Πόλη αντίστοιχα, τότε το ντόμινο εξελίξεων στους πάγκους της Ευρωλίγκας είναι περισσότερο από δεδομένο.

Η ιδιοφυία του Λιθουανού

Ο πρώτος είναι το πιο καυτό όνομα στους πάγκους της Ευρωλίγκας. Ο Γιασικεβίτσιους σαν παίκτης ήταν μία μπασκετική διάνοια. Δείχνει να βαδίζει στα ίδια χνάρια και σαν προπονητής. Με ένα από τα πλέον χαμηλά μπάτζετ της Ευρωλίγκας, έχει ήδη καταφέρει να πάει τη Ζαλγκίρις μία φορά σε φάιναλ φορ, να τη βάλει ακόμη μία στα πλέι οφ και πριν μπούμε στη διακοπή να κάνει επική αντεπίθεση στον δεύτερο γύρο για να είναι και πάλι στην οκτάδα.

Εκτός αυτού όμως είναι και οι παίκτες που βγάζει. Μπράντον Ντέιβις, Νέιτ Ουόλτερς, Άαρον Ουάιτ και πολλοί άλλοι πέρασαν από το Κάουνας για να κάνουν μετά μεταγραφή σε άλλη, πιο πλούσια, ομάδα της Ευρωλίγκας. Είχε πει κάποτε ο αείμνηστος Φίλιππος Συρίγος ότι η διαφορά του πολύ καλού προπονητή με τον μεγάλο προπονητή, είναι ότι ο δεύτερος βγάζει και παίκτες, δεν παίρνει μόνο τίτλους και αποτελέσματα. Κι αν μη τι άλλο ο Σάρας έχει όλο τον δρόμο μπροστά του για να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει τόσο μεγάλος ως προπονητής, όπως ήταν και ως παίκτης.

Ομπράντοβιτς: Ένα επίθετο-μία ιστορία

Τι να πούμε για τον Ομπράντοβιτς; Εννέα Ευρωλίγκες! Μάλιστα… συνεχίζουμε. Δύο Σαπόρτα, 16 πρωταθλήματα, 11 Κύπελλα σε ομαδικό επίπεδο. Και από παραγωγή παικτών;

Αφήστε το καλύτερα, θα χρειαστούμε δεκάδες σελίδες. Δεν είναι όμως καλά φέτος. Όπως έχουν και οι παίκτες άσχημες χρονιές, έτσι έχουν και οι προπονητές. Στην αρχή της σεζόν, η Φενέρ είχε τραυματισμούς. Αυτό ήταν δυνατό άλλοθι. Ακόμη όμως κι όταν επέστρεψαν όλοι, η ομάδα φέτος δεν έχει χημεία.

Η έλευση του σούπερ σταρ Νάντο Ντε Κολό δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ο Κώστας Σλούκας είναι το πιο σταθερό σημείο αναφοράς, αλλά η ζάπλουτη Φενέρ παλεύει να σταθεί μέσα στην οκτάδα.

Εκτός αυτού, λίγο πριν την διακοπή, βγήκε η είδηση ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι δύο μήνες, ενώ στον Ομπράντοβιτς δεν οφείλεται ευρώ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα μέτρια ως άσχημα αποτελέσματα, για τα δεδομένα της κλάσης και της πληρότητας του ρόστερ, έχουν φέρει δυσαρέσκεια σε κάθε κατεύθυνση.

Φαβορί, αλλά με ντέρμπι, η παραμονή

Και πάμε τώρα να εξετάσουμε μέσα από την οπτική γωνία των αποδόσεων στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες το ενδεχόμενο παραμονής του Σάρας και του Ζοτς, ή τη μεταγραφή τους σε άλλη ομάδα. Και για τους δύο η παραμονή δείχνει πιο πιθανή (πάντα με βάση τις αποδόσεις), αλλά αν γίνει αυτό θα είναι με ντέρμπι και όχι μία εύκολη υπόθεση.

Για τον Σάρας, η παραμονή του στο Κάουνας έχει την πιο χαμηλή απόδοση, αλλά κοντά σε τιμή είναι το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Υπάρχει και τρίτο ενδεχόμενο που αφορά άλλη ομάδα (πολλές θα ενδιαφερθούν).

Όσον αφορά τον Ομπράντοβιτς έχουμε τέσσερις επιλογές διαθέσιμες στους μπουκ. Η πρώτη και η πιο χαμηλή -σε απόδοση- είναι να μείνει στην Πόλη, μετά έρχεται η Μπάρτσα, ακολουθεί η πλούσια, αλλά με χαμηλό ειδικό βάρος, Χίμκι και τελευταίος είναι ο Παναθηναϊκός.

Αν κάποιος από τους δύο ή πολύ περισσότεροι και οι δύο, επιλέξουν να αλλάξουν ομάδες, τότε οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν σε αρκετούς συλλόγους είναι αν μη τι άλλο άκρως ενδιαφέρουσες και καυτές. Η συνέχεια στα παρκέ, όταν με το καλό μπούμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending