fbpx

Παράγγειλε Domino’s Pizza και κέρδισε μεγάλα δώρα κάθε εβδομάδα!

Υπάρχει κάποιος που δεν λατρεύει την πίτσα; Δεν νομίζω! Πόσο μάλλον τώρα που είμαστε στο σπίτι, scrollάρουμε, διαβάζουμε, βλέπουμε σειρές με τις ώρες ή απλώνουμε στον καναπέ και θέλουμε κάτι εύκολο για να φάμε!

Η αγαπημένη μας Dominο’s Pizza ετοίμασε ένα απίστευτο διαγωνισμό που κάθε εβδομάδα μπορείς να κερδίσεις δώρα μεγάλης αξίας!

Ποια δώρα χαρίζει η Domino’s:

Εβδομάδα 30/03-05/04: Ηλεκτρικές οικιακές συσκευές Morphy Richards αξίας €450

Εβδομάδα 06/04-12/04: Δωροκουπόνι αξίας €250 από τις Υπεραγορές MAS

Εβδομάδα 13/04-19/04: Δωροκουπόνι αξίας €250 από το Amazon.co.uk

Εβδομάδα 20/04-26/04: Μηχάνημα γυμναστικής YORK atomic elliptical αξίας €280

1
Πώς να διεκδικήσεις τα δώρα:

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να λάβεις μέρος στην εβδομαδιαία κλήρωση για τα πιο πάνω δώρα είναι να παραγγείλεις την αγαπημένη σου πίτσα από την Domino’s!

Ανοίγεις το μενού, επιλέγεις ποια πίτσα θες να απολαύσεις απόψε, κάνεις την παραγγελία σου και μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση! Τόσο απλά!

Αν θες να διεκδικήσεις όλα τα πιο πάνω δώρα, δεν έχεις παρά να παραγγέλνεις κάθε εβδομάδα την αγαπημένη σου Domino’s Pizza! Στην κλήρωση για το κάθε δώρο, συμμετέχουν μόνο όσοι παράγγειλαν εντός της ίδιας εβδομάδας. Όσες πιο πολλές παραγγελίες, τόσο πιο πολλές συμμετοχές στην κλήρωση!

2
Πώς να παραγγείλεις:

Η παραγελία της αγαπημένης σου Domino’s Pizza είναι πλέον παιχνίδι μέσω του “Domino’s Pizza Cyprus” app, καθώς μπορείς να παρακολουθείς live την εξέλιξη της παραγγελίας σου. Αν προτιμάς, μπορείς να παραγγείλεις μέσω του www.dominos.com.cy ή μέσω τηλεφώνου στο 77 77 85 58.

Εσύ πότε θα παραγγείλεις Domino’s Pizza για να φας και να διεκδικήσεις τα μεγάλα δώρα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending