fbpx

Δες ποιοι 10 καλλιτέχνες κάνουν τα πιο τέλεια Instagram lives τώρα που μένουμε σπίτι!

Ένα από τα θετικά πράγματα της καραντίνας είναι ότι αγαπημένοι καλλιτέχνες κάνουν αρκετά συχνά Instagram lives και έτσι περνά η ώρα μας πιο ευχάριστα στο σπίτι!

Μέσα από αυτά τα lives έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε live τραγούδια που αγαπάμε και γιατί όχι να τραγουδάμε κι εμείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι μας μαζί με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Βάλε, λοιπόν, το live για να ακούσεις τη μουσική τους, χαμήλωσε λίγο τα φώτα (για να φτιάξεις ατμόσφαιρα), βάλε και κανένα ποτάκι και ετοιμάσου να περάσεις καλά. Γιατί η καραντίνα θέλει… καλοπέραση!

Δες, λοιπόν, ποιοι καλλιτέχνες μας κρατάνε συντροφιά στην καραντίνα και επίλεξε τον δικό σου αγαπημένο!

hit-channel.com

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα μπορούσε κανείς να πει ότι έχει κάνει τα Instagram lives δεύτερα μπουζούκια, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την είδαμε να κάνει live μετάδοση, αργά το βράδυ και μάλιστα με παρέα!

Την τελευταία φορά που απολαύσαμε live της Νατάσας ήταν με τη “Lady” του ελληνικού πενταγράμμου, Άντζελα Δημητρίου.

KusKusaki.EU

Ο αγαπημένος μας συμπατριώτης είναι ένας άλλος καλλιτέχνης που απολαμβάνουμε μέσα από τα Instagram lives και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη στις 9.00 το βράδυ!

Αν θες, λοιπόν, να απολαύσεις ένα live που τα έχει όλα, τραγούδι, κουβεντούλα κλπ, τότε συντονίσου στον λογαριασμό του Λούκα Γιώρκα στο Instagram.

Sigmalive Magazine

Τον τραγουδιστή και συνθέτη του συγκροτήματος “Onirama” απολαμβάνουμε, επίσης από τα Instagram lives του αυτές τις μέρες!

Παρέα με τη κιθάρα του, ο Θοδωρής Μαραντίνης μας κρατάει συντροφιά, σχεδόν καθημερινά, με τραγούδια που όλοι αγαπάμε (δικά τους, αλλά και άλλων καλλιτεχνών) και ίσως να έχουμε πεθυμήσει να τα ακούσουμε live. Να, λοιπόν, η ευκαιρία σου.

Socialista.com.cy

Η τελευταία φορά που τον απολαύσαμε σε Instagram live ήταν μέσω της σελίδας του Voodoo (κέντρο στην Αθήνα, όπου εμφανιζόταν φέτος), σε ένα πολύ επαγγελματικό θα λέγαμε live, μιας και γινόταν ζωντανά από στούντιο!

Παρέα με τον πιανίστα του και με διάφορες πατέντες κατάφεραν να μας περάσουν μέσα από το Instagram τον ήχο ενός στούντιο!

Fthis.gr

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι -φυσικά- και στα lives! Από το σπίτι τους, λοιπόν, απολαμβάνουμε και την Καίτη Γαρμπή μαζί με τον Διονύση Σχοινά.

Με τη συνοδεία μπουζουκιού, βάζουν φωτιά στο Instagram και η αλήθεια είναι πως και οι δυό τους μπορούν να σε ανεβάσουν αρκετά με τις επιλογές των τραγουδιών που κάνουν.

Znews.com

Τον Νίκο Απέργη, τον απολαύσαμε και σε live της Νατάσας Θεοδωρίδου, αλλά φυσικά ανήκει κι αυτός στους καλλιτέχνες που αγαπάμε και τον απολαμβάνουμε και στα δικά του Instagram lives!

Εντάξει, θα μου πεις τώρα ότι δεν είναι το ίδιο να βλέπεις τον Απέργη σε live, αντί στο STATE -όπως είχαμε συνηθίσει- αλλά με λίγη υπομονή, όλα θα γίνουν και θα επιστρέψουμε και στα clubs που τόσο έχουμε επιθυμήσει!

Join Us on Eurovision

Τον γνωρίσαμε πρώτα από το “X-Factor”, έπειτα τον είδαμε και καμαρώσαμε στην Eurovision το 2017, με το τραγούδι “Gravity” και τώρα τον απολαμβάνουμε σε lives του στο Instagram.

Είναι άλλος ένας Κύπριος, λοιπόν, που σίγουρα όλο και κάποια στιγμή θα τον «πετύχεις» να ερμηνεύει τραγούδια με τον δικό του μοναδικό τρόπο, αυτές τις ημέρες της καραντίνας!

Check In Cyprus

Μετά την έκπληξη που έκανε στους κριτές του φετινού “The Voice” (εμφανίστηκε ως «διαγωνιζόμενος» στα blind auditions), έκανε και σε έμας την έκπληξη να τον βλέπουμε σε lives στο Instagram!

Ανυπομονούμε σύντομα να τον απολαύσουμε ξανά από κοντά, σε μια πραγματική live εμφάνιση στο νησί μας.

Newsbomb.com

Κύπριος κι αυτός, ταλαντούχος αλλά προσγειωμένος και πολύ γοητευτικός, τι άλλο να ζητήσει κανείς;!

Τον πετύχαμε (ναι κι αυτόν) να κάνει live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να κρατάει συντροφιά στους followers του για αρκετή ώρα, με τη γλυκιά φωνή του, αυτές τις μέρες που #μένουμεσπίτι.

Εσύ ποιανού το live έχεις παρακολουθήσει; Γράψε μας τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending