fbpx

Οι 8+1 πιο αστείες πασχαλινές διαφημίσεις που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Ο χώρος των διαφημίσεων είναι απίστευτος κι αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει. Είναι ωραίο να παρακολουθείς το προϊόν που προωθείται με δημιουργικό τρόπο. Οι περισσότερες είναι αρκετά έξυπνες, άλλες πρωτοποριακές, άλλες με χιούμορ και κάποιες άλλες εκφράζουν ένα βαθύτερο νόημα!

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις! Ποιες είναι αυτές; Είναι οι διαφημίσεις οι οποίες μας κάνουν να διερωτόμαστε αν στ’ αλήθεια τις σκέφτηκαν ενήλικα άτομα.

Δεν είναι άλλες από τις διαφημίσεις του γνωστού καταστήματος Jumbo! Κάθε χρόνο μας εκπλήσσουν (και χειρότερα!) με τις Πασχαλινές τους διαφημίσεις.

Δες τις πιο αστείες που σου μαζέψαμε πιο κάτω:

1
Jumbo Πάσχα 2023

Τα Jumbo εδώ και χρόνια μας έχουν συνηθίσει με αυτές τις κιτς πασχαλινές διαφημίσεις, αλλά αυτή τη φορά… το παράκαναν.

Φέτος κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε μόλις 1 λεπτό όλα τα στερεότυπα, προκαλώντας οργή στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να τη χαρακτηρίζουν “θλιβερή”, “κιτς” και “οπισθοδρομική”, καθώς επιτίθεται στους vegans, ενώ προωθεί παράληλα σεξιστικά και ρατσιστικά μηνύματα!

2
Jumbo Πάσχα 2016

Με το που διάβασες τον τίτλο, είμαι σίγουρη πως είχες σκεφτεί αυτή τη διαφήμιση! Με την Άντζελα Δημητρίου, ή αλλιώς Lady, να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Jumbo.

Τα διαφοροποιημένα λόγια του τραγουδιού της “Ποια θυσία” έγιναν “Και δεν αξίζει στο όνομα μου μια πετσούλα αρνί για ‘μένα!” Κωμικοτραγική κατάσταση που σίγουρα έμεινε στην ιστορία των διαφημίσεων του Jumbo!

3
Jumbo Πάσχα 2019

Εμείς ακόμη απορούμε πώς ταίριαξαν τον Πέτρο Γαϊτάνο με διαφήμιση του Jumbo και για ποιο λόγο!;

Κάθε φορά που ακούγαμε το “εεεε” στην αρχή της, καταλαβαίναμε τι επρόκειτο να ακολουθήσει… Άλλαζες κι εσύ το κανάλι κάθε φορά;

4
Jumbo Πάσχα 2020

Το Πάσχα του 2020 μας βρήκε στο σπίτι, το ίδιο και τον Πέτρο Γαϊτάνο! Τόσο μεγάλη φαίνεται να ήταν η επιτυχία της διαφίμησης του 2019, που αποφάσισαν να τη συνεχίσουν… Και μάλιστα… εις διπλούν, αφού η συγκεκριμένη έχει και part 2!

5
Jumbo Πάσχα 2020 (Part 2)

Κρατούμε, δηλαδή, τον κύριο Γαϊτάνο ως το “βασικό συστατικό” στη “συνταγή” της αποτυχίας στις αγαπημένες μας αστείες Πασχαλινές διαφημίσεις!

Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα δούμε -επιτέλους- κάτι πιο προτότυπο και φρέσκο, το οποίο δεν θα χρειαστεί να “προσθέσουμε” στη συγκεκριμένη λίστα… 😉

6
Jumbo Πάσχα 2018

Εδώ έχουμε τους… νονούς, οι οποίοι “ψήνοντας” ετοιμάζουν τα δώρα των βαφτιστικών τους! Συνδυάζοντας την παράδοση του ψησίματος και την προετοιμασία για τα πασχαλινά ψώνια, μας πρόσφεραν αρκετό γέλιο.

Αγωνιώντας να μην πάρουν στ’ αλήθεια φωτιά τα παιχνίδια και τα πασχαλινά αυγά βλέποντας τον καπνό που βάλανε, θα ανεχτούμε και φέτος μία αστεία διαφήμιση του γνωστού καταστήματος!

7
Jumbo Πάσχα 2013

Πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι η Κατερίνα Στανίση στο ρόλο της γενναιόδωρης νονάς αφού μας λέει, “Πώς να έρθω στο σπίτι με τα χέρια μου άδεια;”!  

Τελικά άδειασε όλα τα ράφια του καταστήματος και πήγε στο γιορτινό τραπέζι να συναντήσει φίλους και να χαρίσει τα δώρα στα βαφτιστήρια της.

Το αποκορύφωμα είναι στο τέλος της διαφήμισης, όταν τη ρωτά ο κουμπάρος της: “πετσούλα Κατερινάκι;”

8
Jumbo Πάσχα 2017

Εντάξει, σε παιδιά σίγουρα θα άρεσε πολύ, αλλά τι γίνεται όταν μας αναγκάζουν να παρακολουθούμε κι εμείς τα ίδια;

Το χειρότερο είναι όταν αρχίζουν τα παιδιά της οικογένειας σου να σε ρωτάνε πού υπάρχουν αυτά τα πράγματα που δείχνει η διαφήμιση!

Πώς λες τώρα στο νήπιο πως είναι ακατόρθωτο να τα βρουν και πως δεν μπορείς να βρεις τόσο μεγάλο αυγό; Ή ότι δεν σου βρίσκεται τώρα κάπου πρόχειρα ένας δράκος για να το ζεστάνει;! Αχ ρε Jumbo!

9
Jumbo Πάσχα 2014

“Σφάξ’ τη” λέει ο ένας και δε δέχεται ο άλλος! Μία αντιπαράθεση μεταξύ 2 συγχωριανών στο αν τελικά πρέπει να… σκοτώσουν το ζώο για το Πάσχα.

Τελικά, ο ένας αποφάσισε να το αφήσει να ζήσει (τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες γιορτές) και να ψωνίσει από τα Jumbo! Σοφή κατάληξη, αν και μάλλον, μόνο στη συγκεκριμένη διαφήμιση πήραν μια τέτοια απόφαση για το γιορτινό τους τραπέζι.

Οι καλεσμένοι που θα γυρεύουν το κρέας όμως, δεν ξέρουμε τι θα κάνουν τις γιορτές του Πάσχα! Αυτό το σκέφτηκαν;!

Θυμάσαι κάποια άλλη που δεν υπάρχει στη λίστα μας; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending