fbpx

Αναβαθμισμένες ταχύτητες Internet, νέες παροχές και προσφορές από τη Cyta!

Οι τελευταίες εξελίξεις μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τις καθημερινές μας συνήθειες και να “μαζευτούμε” στο σπίτι μας. Το σπίτι έχει γίνει το γραφείο μας, ο χώρος που διαβάζουμε, που επικοινωνούμε με φίλους, που ψυχαγούμαστε και ενημερωνόμαστε. Τώρα που #μένουμεσπίτι λοιπόν η σύνδεση μας στο Internet έχει γίνει ακόμα πιο σημαντική.

Από την 1η Μαρτίου η Cyta ξεκίνησε την αναβάθμιση της υπηρεσίας Internet Home για να απολαμβάνεις αυξημένη ταχύτητα και ασφαλέστερο Internet. Η αναβάθμιση των ταχυτήτων έγινε αυτόματα, προσφέροντας μέχρι και διπλάσιες ταχύτητες. Μπορείς να δεις όλες τις αλλαγές στην ταχύτητα ΕΔΩ.

Παράλληλα, ενισχύεται και η ασφάλεια στο Internet. Με την υπηρεσία Safe Web προστατεύεσαι από ιστοσελίδες που μολύνουν τις συσκευές με κακόβουλα λογισμικά ή που έχουν στόχο να υποκλέψουν προσωπικές πληροφορίες. Η αυξημένη προστασία παρέχεται σε όλες τις συσκευές που συνδέονται στο Internet που έχεις στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις καμιά ρύθμιση.

1
Για όσους διαβάζουν ή εργάζονται από το σπίτι

Δίνοντας προτεραιότητα σε όσους διαβάζουν ή εργάζονται από το σπίτι, η Cyta προχώρησε σε επιπλέον αύξηση της ταχύτητας αποστολής (upstream speed) της υπηρεσίας Ιnternet home, χωρίς επιπλέον χρέωση, για όσο διαρκούν τα μέτρα για αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με τις νέες ταχύτητες αποστολής μπορείς να κάνεις τα online μαθήματά σου, να στέλνεις αρχεία, να κάνεις video calls  με τους συμφοιτητές ή τους συναδέλφους σου, χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις!

Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά για δωρεάν σύνδεση Internet Home, Cytavision και Τηλεφωνίας μέχρι 30 Ιουνίου. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

2
Στήριξη των πελατών και δωρεά €300.000 στο Υπουργείο Υγείας

Στα πλαίσια της ανθρωποκεντρικής πολιτικής της, η Cyta ανακοίνωσε μια σειρά ενεργειών στήριξης των πελατών της, όπως η μη διακοπή υπηρεσιών λόγω απλήρωτου λογαριασμού μέχρι 30 Ιουνίου 2020, ο διπλασιασμός του όγκου Mobile Internet για περίοδο τριών μηνών ξεκινώντας από την 1η Απριλίου 2020, και πολλά άλλα που μπορείς να δεις ΕΔΩ.

Επίσης, διέθεσε ποσό ύψους €300.000 προς το Υπουργείο Υγείας, για αγορά αναπνευστήρων και νοσοκομειακού εξοπλισμού, για την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των ασθενών της πανδημίας. Για ακόμη μια φορά, όποτε χρειαστεί, η Cyta συμμετέχει με όλες τις δυνάμεις της στη μεγάλη μάχη που δίνει ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το www.cyta.com.cy ή να επικοινωνήσεις με το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης της Cyta στο 132.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending