fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους τι κάνει μοναδικές και χαρούμενες τις μέρες τους στο σπίτι!

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί πρέπει να βρίσκεις τρόπους να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, να σταματήσεις τα παράπονα και να σκέφτεσαι θετικά!

Το κάθετι έχει και τα θετικά του, αλλά εσύ επιλέγεις από ποια όψη θα δεις τα πράγματα! Σίγουρα μπορείς να βρεις και εσύ κίνητρα να είσαι χαρούμενος, παρόλο που βρίσκεσαι στο σπίτι. Και μη ξεχνάς ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει κι αυτό και σιγά – σιγά θα επανέλθεις στην κανονικότητά σου.

Εμείς, ρωτήσαμε, λοιπόν, 5 Κύπριους ποια είναι αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που τους δίνουν χαρά, παρόλο που είναι σπίτι και κάνουν τις ημέρες τους μοναδικές!

Δες τι μας απάντησαν:

1
Αλέξανδρος, 20 ετών

flickr.com/dejankrsmanovic
  • «Αυτό που με χαροποιεί ιδιαίτερα αυτές τις μέρες είναι το γεγονός ότι δεν τα παράτησα! Κάνω διάφορα πράγματα στο σπίτι που κάνουν την κάθε μέρα μοναδική και με κάνουν να νιώθω ωραία, έχοντας το αίσθημα ότι κάτι προσφέρω!
    Κάποια από αυτά είναι οι δουλειές του σπιτιού, το διάβασμα, και το μαγείρεμα… Ακόμα και η σωματική άσκηση με βοηθά να ξεχνιέμαι λιγάκι από τη δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε.
    Ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων και της κυβέρνησης, αυτή την δύσκολη περίοδο, μου δίνει την ελπίδα και την χαρά ότι θα μπορέσω σύντομα να δω από κοντά την οικογένεια και τους φίλους μου, αφού βρίσκομαι στο εξωτερικό.»

2
Νεφέλη, 20 ετών

Scott’s Police K9
  • «Το γεγονός ότι βρίσκομαι σπίτι μου έδωσε την ευκαιρία να περνώ περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μου και ψάχνω δημιουργικές ασχολίες για να κάνω την κάθε μέρα μου ξεχωριστή και να καλύπτω τον ελεύθερο μου χρόνο, κάτι το οποίο δεν προλάβαινα να κάνω προηγουμένως!
    Επίσης, περνώ περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια ή βλέποντας ταινίες. Ένα μέλος της οικογένειας μου είναι -φυσικά- και ο σκύλος μου, ο οποίος είναι πολύ παιχνιδιάρης και περνώ περισσότερο χρόνο μαζί του, και αυτό με γεμίζει με πολύ χαρά… Εξάλλου, λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!»

3
Ηλιάνα, 21 ετών

pexels.com/Vlada Karpovich
  • «Τώρα που μένω στο σπίτι έχω πολύ χρόνο να αφιερώνω στον εαυτό μου, κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα! Διαβάζω με περισσότερη όρεξη για το πανεπιστήμιο, αφού το κάνω με τους δικούς μου ρυθμούς και δεν νιώθω πίεση.
    Το κυριότερο είναι ότι δεν χρειάζεται να ετοιμάζομαι για να πάω μάθημα, αφού τα μαθήματα είναι πλέον online και μπορώ να πω ότι με διακατέχει μια χαρά που μπορώ να κάνω μάθημα με τις πιτζάμες και την άνεση μου!
    Επιπλέον, τώρα που μένω σπίτι έμαθα να μαγειρεύω και είμαι περήφανη. Αν και ελπίζω να μην πάρουμε κιλά από αυτή την κατάσταση…»

4
Αγγελίνα, 20 ετών

Freepik
  • «Τώρα που είμαι στο σπίτι αυτό που μου δίνει περισσότερη χαρά είναι η επικοινωνία που έχω μέσω του face time και του messenger με αγαπημένα μου πρόσωπα, τόσο με φίλους όσο και με συγγενείς αφού δυστυχώς δεν μπορώ να τους δω από κοντά…
    Ωστόσο, αυτό που είναι ξεχωριστό αυτές τις μέρες, είναι ότι χάρη στην τεχνολογία μπορώ να μιλώ ακόμη και με τη γιαγιούλα μου, η οποία μου λείπει πολύ και με αυτό τον τρόπο μπορώ να τους νιώθω όλους κοντά μου!»

5
Αντρέας, 21 ετών

The Manual
  • «Αν και όλα τα μαθήματα του πανεπιστημίου συνεχίζονται διαδικτυακά και το διάβασμα παραμένει για τα καλά στη ζωή μου, ο ελεύθερος μου χρόνος έχει αυξηθεί σημαντικά!
    Αυτό είναι τρομερή ευκαιρία να κάνω πράγματα που πάντα ήθελα, κάνοντας τις μέρες μου μοναδικές ακόμα και στο σπίτι. Παρακολουθώ ντοκιμαντέρ και διαβάζω για την παγκόσμια ιστορία ή χαλαρώνω παρακολουθώντας ταινίες όλων των ειδών. Είναι και τα video games βέβαια, αλλά αυτά δεν βγαίνουν από τη ζωή μου εδώ και χρόνια!
    Γενικά, πιστεύω πως αυτό που συμβαίνει δίνει την ευκαιρία στον περισσότερο κόσμο να επιστρέψει σε καλές συνήθειες που είχε παλαιότερα, αλλά λόγω πίεσης του χρόνου τις είχε παρατήσει!»

Γράψε μας σε σχόλιο τι κάνει τις δικές σου μέρες μοναδικές στο σπίτι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending