fbpx

Εξάντλησες τις σειρές του Netflix; Δες ποιες ελληνικές σειρές προτείνουμε να (ξανά) δεις!

Είμαστε σίγουροι πως ξημεροβραδιάζεσαι κι εσύ βλέποντας σειρές στο Netflix… και όχι μόνο! Έχεις ήδη δει το La Casa de Papel, το 13 Reasons Why, το Toy Boy, το You, το Emily in Paris και αν σου βάλουν Quizzes του StudentLife, σίγουρα θα πάρεις 10 στα 10!

Αν, λοιπόν, τα βαρέθηκες όλα αυτά, σου προτείνουμε τις πιο κάτω all time classic ελληνικές σειρές για να δεις και να γελάσεις με τη ψυχή σου!

Δες πιο κάτω ποιες σου προτείνουμε:

1
Στο παρά 5 (2005-2007):

Σειρά που σίγουρα την έχεις δει, όμως δεν την έχεις βαρεθεί (ούτε πρόκειται)! Στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, οι 5 πρωταγωνιστές συναντήθηκαν τυχαία μεταξύ τους σε ένα ανσανσέρ, όπου έγιναν μάρτυρες της δολοφoνίας του υπουργού “Σταυριανίδη”.

5 άτομα με διαφορετικά backgrounds, αλλά με ένα μεγάλο κοινό (που στη συνέχεια αποκαλύπτεται) μπλέκονται σε μια ιστορία με πολύ γέλιο αλλά και μυστήριο! Η ιστορία εξελίσσεται απρόβλεπτα τις περισσότερες φορές, ενώ η αγωνία εναλλάσεται με το χιούμορ σε κάθε επεισόδιο, κάνοντας τη σειρά μοναδική!

2
S1ngles (2004-2008):

Σειρά που πιθανώς δεν έχεις δει γιατί… ως παιδί τότε δεν θα ταυτιζόσουν καθόλου! Τώρα που ενηλικιώθηκες, όμως, θα τη… λατρέψεις! Με πολύ χιούμορ, δυνατές ατάκες και ταλαντούχους ηθοποιούς, η σειρά αυτή θα σε εμπνεύσει και θα σε κάνει να αγωνιάς για το επόμενο επεισόδιο.

Η σειρά παρουσιάζει τις ζωές μιας παρέας νεαρών ανθρώπων και τις μεταξύ τους σχέσεις ερωτικές, φιλικές, κοινωνικές. Εκείνο που την κάνει μοναδική είναι πως σε κάθε επεισόδιο περιγράφεται μια θεωρία ζωής και βλέπουμε πως εφαρμόζεται στη ζωή του κάθε (διαφορετικού) χαρακτήρα! Εσύ με ποιον θα ταυτιστείς;

3
50-50 (2005-2011):

Μια άκρως κωμική σειρά που θα σε κάνει να πεθάνεις στα γέλια. Η σειρά αφηγείται τη ζωή τριών ζευγαριών, με τις ερωμένες, τα παιδιά τους και τις περιπέτειές τους.

Εκείνο που την κάνει ξεχωριστή είναι οι πολύ καλοί ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν, μιας και φαίνεται πως έχουν χημεία μεταξύ τους! Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαϊκάλης και Σάκης Μπουλάς είναι αρκετά για να σε πείσουν να (ξανά) δεις έστω και 1 επεισόδιο!

4
Εθνική Ελλάδος (2015):

Άλλη μια σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη που αξίζει να δεις! Παρόλο που ποτέ δεν κτύπησε τρελά νούμερα, είναι μια σειρά με σκηνές που θα σε κάνουν να σκάσεις στα γέλια και με μια πλοκή που θα σε κερδίσει!

Πρόκειται για 4 γυναίκες με διαφορετική καθημερινότητα που τις ενώνει το curling, το άθλημα που αποφασίζουν όλες μαζί να ξεκινήσουν στην Ελλάδα. Σημείωσε πως ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και μια… τρελή Κύπρια.

Η σειρά θίγει πολλά κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρατσισμός, οι κοινωνικές διακρίσεις, η ματαιοδοξία των media και η βία. Παρ’ όλα αυτά η “Εθνική Ελλάδος” θα σου δώσει θάρρος, έμπνευση και πολύ γέλιο!

5
Είσαι το ταίρι μου (2001-2002):

Αν δεν το έχεις παρακολουθήσει ποτέ, σίγουρα θα το πέτυχες στην τηλεόραση, καθώς θα σου έκλεψε το ενδιαφέρον η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου.

Η υπόθεση ξεκινάει από 2 γυναίκες, τη Στέλλα και τη Βίκυ που γνωρίζονται στην Αυστραλία και ερωτεύονται τον ίδιο άντρα, τον Νίκο. Ο Νίκος ερωτεύεται και αρραβωνιάζεται τη Βίκυ, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα, οι 2 γυναίκες ανταλλάζουν ρόλους (και ζωές) και έτσι ξεκινάει η περιπέτεια και οι ξεκαρδιστικές στιγμές της σειράς.

6
Μίλα μου βρώμικα (2009-2010):

Πρόκειται για μια κωμική σειρά που διαδραματίζεται στην Αθήνα και κυρίως σε ένα μπαρ όπου… γίνεται το “έλα να δεις”! Πρωταγωνιστές είναι 8 διαφορετικοί άνθρωποι, ενώ το πέρασμά τους κάνουν αρκετοί guests!

Η σειρά θα σου θυμίσει μιούζικαλ με τα τραγούδια-παρωδίες που θα ακούσεις κατά τη διάρκειά της και ας μην ξεχνάμε πως είναι η σειρά στην οποία ακούσαμε την Άννα Βίσση να τραγουδά το “Λαμπρατζιά με τες αμπάλατες”.

7
Κόκκινο δωμάτιο (2005-2008):

Το όλο σκηνικό διαδραματίζεται στο ξενοδοχείο “Conte de Mare” και συγκεκριμένα στην καλύτερη σουίτα του! Μια σειρά με αυτοτελή επεισόδια, άρα σε βολεύει εσένα που θες να βλέπεις ένα επεισόδιο κάθε τόσο!

Η προϊσταμένη καμαριέρα (η γνωστή Μάρω) κλέβει την παράσταση, ενώ θα σε εκπλήξουν οι “guests” εμφανίσεις και τα ευτράπελα γεγονότα που διαδραματίζονται στην “Κόκκινη Σουίτα”.

8
Bonus: Το νησί (2010-2011):

“Το νησί” το έχω βάλει σαν bonus γιατί είναι μια δραματική τηλεοπτική σειρά σε αντίθεση με τις πιο πάνω που θα σε κάνουν να γελάσεις.

Παρ’ όλα αυτά αξίζει (πράγματι) να τη δεις, γιατί εκτός του ότι είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα από το ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, είναι και μια από τις πιο ακριβές παραγωγές που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα!

Η υπόθεση ξεκινά από την προσπάθεια της 18χρονης Αλέξις να μάθει τα πάντα για το παρελθόν της μητέρας της, Σοφίας, η οποία είχε καταγωγή από την Κρήτη. Εκεί έρχεται αντιμέτωπη με την πραγματικότητα πως η ζωή της οικογένειάς της συνδέεται άμεσα με το μικρό εγκαταλελειμμένο νησί της Σπιναλόγκας που ήταν αποικία των λεπρών και εκεί ξεκινάνε όλα… Ετοιμάσου να συγκινηθείς!

Υστερόγραφο: Όλες τις πιο πάνω σειρές μπορείς να τις βρεις στο YouTube ή στο megatv.com

Εσύ ποια από αυτές θα ξεκινήσεις να βλέπεις πρώτη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending