fbpx

Μαμά σ’ αγαπώ κι ας μη στο δείχνω όσο πρέπει…

Η οικογένειά μας είναι -ίσως- το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής μας! Είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα, στα καλά και στα κακά. Η μάνα, όμως, είναι μόνο μία… Και δεν είναι τυχαία αυτή η κουβέντα.

Σ’ αυτήν τη μία χρωστάμε αυτό που είμαστε! Αυτή μας «φιλοξένησε» στο σώμα της για 9 ολόκληρους μήνες, μας έτρεφε με το αίμα της και μας έδινε οξυγόνο από το δικό της.

1
Η μάνα μας χάρισε το πολυτιμότερο δώρο, τη ζωή!

herviewfromhome.com/shutterstock.com

Σκέφτηκες ποτέ τι της έδωσες εσύ; Όχι ως αντάλλαγμα, η αγάπη της μάνας είναι ανιδιοτελής, σ’ αγαπάει, δηλαδή, χωρίς να περιμένει κάτι από ‘σένα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που της είπες σ’αγαπώ; Πάει καιρός, ε;

Πολλές φορές βγάζεις τον χειρότερο σου εαυτό στους πιο κοντινούς σου ανθρώπους. Αντί να αγκαλιάζεις τη μάνα που σε γέννησε, της φωνάζεις, νομίζεις πως είναι η υπηρέτριά σου και τα φορτώνεις όλα σε αυτήν!

Pexels.com/Elly Fairytale

Γίνεται, δηλαδή το «εξιλαστήριο θύμα» σου, επειδή είναι ο πιο εύκολος στόχος… Της δίνεις λύπη αντί για αγάπη… και όλα αυτά; Επειδή ό,τι κι αν της κάνεις αντέχει και σε συγχωρεί! Είσαι, βλέπεις, το παιδί της και σ’αγαπάει! Ακόμα και τις στιγμές που εσύ δεν την εκτιμάς όσο θα έπρεπε.

Γιορτή της Μητέρας, λοιπόν, σήμερα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και δείξε της επιτέλους την αγάπη σου. Αγκαλιασέ την όσο είναι νωρίς, τώρα που μπορείς. Δεν ξέρεις πόσοι θα έδιναν τα πάντα για να το κάνουν αυτό… αλλά δυστυχώς δεν μπορούν!

2
Η αγάπη σου δεν είναι δεδομένη, δείξ’ την!

countryliving.com/PROSTOCK-STUDIO

Όπου κι αν είσαι, όσο μακριά και βρίσκεται η μαμά σου μην τη ξεχάσεις σήμερα. Δεν χρειάζεται  πολλά – πολλά, ούτε δώρα ακριβά. Της αρκεί ένα τηλεφώνημα και τρεις λέξεις – «Μαμά σ’ αγαπώ», για να την κάνεις ευτυχισμένη!

Εσύ έδειξες την αγάπη σου στη μαμά σου σήμερα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending