fbpx

Η ΟΠΑΠ Κύπρου δίπλα στον ΠΙΣ: «Πράξη με ψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνική ευαισθησία»!

Στην αδιάκοπη και δύσκολη πάλη της πολιτείας και ιδιαίτερα της ιατρικής κοινότητας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, η ΟΠΑΠ Κύπρου δηλώνει και πάλι παρούσα.

Μετά τη δημιουργία της νέας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η έγκαιρη αποπεράτωση της οποίας θωρακίζει περαιτέρω τον τομέα της Υγείας του τόπου, η ΟΠΑΠ Κύπρου επιχορηγεί την αγορά ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού για τους επαγγελματίες υγείας. Αυτούς που νύχτα και μέρα, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της πανδημίας, δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή!

«Γενναιόδωρη πράξη που αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τις κοινωνικές ευαισθησίες της Εταιρίας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα θέματα Υγείας», χαρακτήρισε τη νέα ουσιαστική παρέμβαση της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Σε επιστολή του, που απεύθυνε στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Δημήτρη Αλετράρη, ο κύριος Αγαθαγγέλου μετέφερε τις ευχαριστίες της ιατρικής κοινότητας τονίζοντας ότι: «H έμπρακτη συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου έχει τεράστια σημασία, καθότι η προστασία και η ασφάλεια των επαγγελματιών υγείας, αποτελεί κλειδί στην προφύλαξη όχι μόνο του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, αλλά και ευρύτερα της υγείας των πολιτών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, επισημαίνοντας την καθολική αναγνώριση και εκτίμηση για το έργο το οποίο επιτελεί η ιατρική κοινότητα, επαναλαμβάνει ότι η Εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει τον τόπο και τους ανθρώπους του με την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια που διακρίνει την πενηντάχρονη πορεία της, στην κυπριακή κοινωνία. «Η ΟΠΑΠ Κύπρου, συνεπής σύμμαχος και σε αυτό τον αγώνα που δίνει η χώρα μας, κάνει αυτό που πρέπει ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε!» καταλήγει ο κύριος Αλετράρης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
16,900FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending