fbpx

Συντονιζόμαστε στον MixFm για τα καλύτερα Quarantine parties και ένα ξεχωριστό Ghetto Funk!

Μετά την επιτυχία του πρώτου “Quarantine Party” ο Mix Fm επιστρέφει αυτή την βδομάδα με LIVE VIDEO LINK tour!

Ο Mix Fm είναι δίπλα στους φίλους μας που βρίσκονται σε καραντίνα παίζοντας γι’ αυτούς την καλύτερη μουσική. Η επίσκεψή τους στην Αγία Νάπα την προηγούμενη βδομάδα, και συγκεκριμένα στο Tasia Maris Beach Hotel & Spa, ήταν μόνο η αρχή.

Το Special Request Show από το ξενοδοχείο καραντίνας, με DJ Englezos στα decks και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Mix FΜ, διασκέδασε όλους τους φίλους μας σε περιορισμό, από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου της καραντίνας.

Κι αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα του Mix Fm είναι έτοιμη να ενώσει τις δυνάμεις της, με περισσότερη μουσική για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία, τόσο για τους φίλους μας που βρίσκονται στα ξενοδοχεία της καραντίνας, όσο και για εσένα που μπορείς να παρακολουθήσεις το πάρτι ζωντανά μέσα από τη σελίδα του Mix Fm στο www.mixfmradio.com .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mix FM Cyprus (@mixfmcyprus) on

Πρώτος σταθμός, το ξενοδοχείο Loutsiana στην Αγία Νάπα αυτή την Παρασκευή 15 Μαΐου, από τις 9 το βράδυ με τον μοναδικό Vasilis Englezos στα decks και τις αγαπημένες μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς Ιωάννα Λαμπροπούλου και Έλενα Ολυμπίου στο μικρόφωνο για τις δικές σου μουσικές αφιερώσεις.

Το Σάββατο 16 Μαΐου, το Request Show με DJ El Gato και Κάλια Ελευθερίου ταξιδεύει στην όμορφη Λεμεσό και εκπέμπει ζωντανά από το καλοκαιρινό σκηνικό του Columbia Beach.

Σκυτάλη παίρνει στις 6 και μισή το απόγευμα το live του Ghetto Funk που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Mix FM και το State Night Club. Ένα απίστευτο live από το υψηλότερο σημείο της πρωτεύουσας, από τον 36ο όροφο του 360 Νicosia.

Στις 8 και μισή το βράδυ εκπέμπει ζωντανά από το ξενοδοχείο Τsanotel στη Λεμεσό για άλλο ένα ξεχωριστό Quarantine Request Show, παρέα με τους DJs του Mix FM και τις Δήμητρα Σιβρή και Κάλια Ελευθερίου.

Φτιάξε το αγαπημένο σου ποτό και συντονίσου στο μεγαλύτερο διαδικτυακό μουσικό πάρτι του Σαββατοκύριακου!

Watch Αll Shows Live: www.twitch.tv/mixfmcyprus

Το βίντεο της προηγούμενης βδομάδας:

Είμαστε δίπλα στους φίλους μας που βρίσκονται σε καραντίνα παίζοντας την καλύτερη μουσική! Live Video Link στην Αγία…

Posted by Mix FM Radio on Tuesday, May 12, 2020

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending