fbpx

5 Κύπριες μας λένε τι ανακάλυψαν όταν έψαξαν το κινητό του αγοριού τους!

Αν είσαι γυναίκα το πιο πιθανόν έχεις σκεφτεί κι εσύ -έστω και μια φορά- να «ψαχουλέψεις» το κινητό του αγορίου σου, για να δεις τι μυστικά μπορεί να έχει από ‘σένα!

Θες να το «ρίξεις» στην έλλειψη εμπιστοσύνης, στις ανασφάλειες, σε υποψίες, ή στην απλή περιέργεια; Όποια δικαιολογία κι αν βρεις, αυτό μπορείς να το πεις και αδιακρισία!

Όταν τελικά μια γυναίκα αποφασίσει να «ρίξει μια ματιά» στο κινητό του αγοριού της, αυτά που ανακαλύπτει δεν είναι και τόσο ευχάριστα συνήθως!

Γι΄ αυτό, λοιπόν, ρώτησαμε 5 Κύπριες ποια «κρυφά» μυστικά ανακάλυψαν «ψαχουλεύοντας» το κινητό του. 😉

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν!

1
Χριστιάνα, 19 ετών

www.zougla.gr
  • «Είχα κάποιοες υποψίες ότι μπορεί να μιλά με την πρώην του ακόμα, γι΄αυτό αποφάσισα να το ψάξω. Τελικά όντως εμιλούσε με την πρώην του ακόμα, αλλά το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι εμιλούσε τζιαι με άλλη παράλληλα!
    Άσε που όταν μετά που λιες μέρες εξανά κοίταξα το κινητό του, εκτάλαβε ότι τα είδα τζιαι εδιέγραψεν τα για να μεν τα ξανά βρω…»

2
Ελένη, 22 ετών

Miss Bloom
  • «Εγώ όταν τελικά πήρα τη μεγάλη απόφαση τζιαι έψαξα το κινητό του είχα πολλά έντονες υποψίες ότι μιλά με την πρώην του. Οι υποψίες μου, εφκήκαν τελικά αληθινές τζιαι όχι μόνο εμιλούσαν, αλλά εκανονίζαν να φκουν τζιολάς!
    Α
    πό το chat τους εμπορούσες να καταλάβεις ότι εν ήταν η πρώτη φορά που το εκανονίζαν, αλλά εφκαίναν συχνά.»

3
Αλεξάνδρα, 19 ετών

jobcrusher.com
  • «Το πρώτο πράμα που έκαμα όταν έπιασα το κινητό του στα χέρια μου, ήταν να μπω στις φωτογραφίες του τζιαι μπορώ να πω ότι ένα μικρό σοκ έπαθα το!
    Εκτός που κάμποσες φωτογραφίες με μοτόρες, είδαι τζιαι αρκετές γυμνές pics, τζιαι καταλαβαίνεις όταν λέω γυμνές… δεν εννοώ δικές του (ευτυχώς ούτε δικές μου, γιατί μπορέι να ήταν πιο δυνατό το σοκ)»

4
Χριστίνα, 19 ετών

News.gr
  • «Ντάξει εγώ ήμουν που τις τυχερές, τζιαι εκτός που το ότι ακολουθούσε τη Γιούσεφ στο Instagram, εν ανακάλυψε κάτι πολλά περίεργο!
    Αλλά εδώ που τα λέμε εννεν τζιαι ότι καλύτερο να ακολουθά τη Γιούσεφ, αλλά είπα τέλοσπάντων αφού εν μόνο τούτο… εν θα το κάμω θέμα.»

5
Μαρία, 20 ετών

askmen.com/Getty Images
  • «Είχα ψάξει το κινητό του τζιαι ήμουν αρκετά χαρούμενη γιατί εν είχα έβρει τίποτε περίεργο, έλα όμως που σαν επαρατηρούσα το Instagram του, ήρτεν ένα μήνυμα που το κολλητό του, το οποίο έγραφε “Ρε τι έκαμες τελικά με τη Μαρία;”
    Τζιαμέ επαραξενέφτηκα γι’ αυτό εμπήκα στο chat τους… Εεε να μεν σου τα πολυλογώ μόλις άνοιξα τη συγκεκριμένη συνομιλία έμαθα ότι είσσιεν αποφασίσει να χωρίσουμε!»

Έψαξες κι εσύ το κινητό του; Αν ναι, στείλε μας κι εσύ τι ανακάλυψες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending