fbpx

5 τύποι TikTokers: Δες ποιοι είναι και ταυτίσου!

Το TikTok είναι μια εφαρμογή που έγινε viral και ξέρεις καλά ότι όλοι περάσαμε αμέτρητες ώρες βλέποντας ή κάνοντας βιντεάκια και έτσι περνούσε η ώρα (ειδικά στην καραντίνα), χωρίς να το καταλάβεις!

Πιο κάτω σου μαζέψαμε τους 5 τύπους TikTokers που σίγουρα βλέπεις κι εσύ μπροστά σου μπαίνοντας στην εφαρμογή. Μήπως ταυτίζεσαι κιόλας με κάποιον από αυτούς; 😉

Δες τους 5 τύπους και ταυτίσου ελεύθερα:

1
O τύπος δείχνω τις χορευτικές μου ικανότητες

YouTube

Πρώτος τζιαι καλύτερος είναι ο τύπος δείχνω τις χορευτικές μου ικανότητες! Σίγουρα μπαίνοντας στο TikTok βλέπεις πολλά βιντεάκια από ανθρώπους να χορεύουν διασκεδάζοντας -ειδικά- με το τραγούδι Laxed (Siren Beat) και να κάνουν παρόμοιες χορευτικές κινήσεις!

Κάποιοι -ίσως- τα καταφέρνουν και το κατέχουν με τον χορό… άλλοι πάλι όχι και γίνονται απλώς ρεζίλι, αλλά δεν πειράζει, αφού σίγουρα σε κάνουν να γελάς!

2
Οι influencers

Gulf Today

Οι influencers είναι αυτοί που δείχνουν διάφορα βιντεάκια είτε για make up, είτε για την μόδα, είτε για το το πώς κάνουν healthy life style -και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς- και με τα videos τους επηρεάζουν τον κόσμο να ακολουθήσει αυτά τα tips.

Συνήθως έχουν πολλούς followers και συνεχώς ανεβάζουν και κάτι καινούριο για να παρακολουθούν οι ακόλουθοί τους αλλά και για να αυξάνονται συνεχώς!

3
Οι γονείς

New StatesMan

Σ’ αυτήν την κατηγορία εντάσσονται δύο τύποι γονιών… Αρχικά είναι οι γονείς που λένε τι εν τούντο τίκκι τόκκο ούλλη μέρα είσαι πάνω σε τζιείνο το τηλέφωνο τζιαι εν κάμνεις τίποτε άλλο δαμέσα;”

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και οι γονείς που προσπαθούν να λάβουν μέρος σε διάφορα videos με την καθοδήγηση -φυσικά- των παιδιών τους ή και αυτοί οι λίγοι που έχουν τον δικό τους λογαριασμό στο TikTok!

4
Ο πλακατζής

YouTube

Ένας άλλος τύπος που σίγουρα βλέπεις συχνά, είναι ο τύπος που κάμνει διάφορες πλάκες, κάνοντας πολλές φορές τους άλλους να νευριάζουν και να τσιρίζουν, αφού δεν το ξέρουν ότι είναι πλάκα και παθαίνουν ένα μίνι καρδιακό.

Κάποια είναι πετυχημένα, κάποια άλλα όχι και τόσο, όμως γενικά η ζωή θέλει πλάκα! Εσύ έκανες κάποιο prank;

5
Ο stalker

Deseret News

Ο λεγόμενος stalker εν τζιείνος ο τύπος που έχει λογαριασμό στο TikTok αλλά εν βάλλει απολύτως τίποτε τζιαι απλά παρακολουθεί με τις ώρες τι βάλλουν οι άλλοι…

Οκ, καταβάθος… ίσως να κάμνει τζιαι ο ίδιος βιντεάκια, αλλά κρατά τα για τον εαυτό του χωρίς να τα ανεβάζει, αφού σίγουρα μπήκε στον πειρασμό να κάνει και ο ίδιος με τόσο σταλκάρισμα που έριξε!

Γράψε μας σε σχόλιο με ποιο τύπο TikToker έχεις ταυτιστεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending