fbpx

Πρέμιερ Λιγκ, η επιστροφή!

Επιτέλους! Η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει! Οι ομάδες και η ομοσπονδία της χώρας συμφώνησαν και αποφάσισαν να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο από τις 17 Ιουνίου.

Οι πρώτοι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι δύο εξ αναβολής, με την Άστον Βίλα να υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι την Άρσεναλ. Θυμίζουμε ότι για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος υπολείπονται εννέα αγωνιστικές.

Όπως είναι λογικό, οι στοιχηματικές εταιρίες ήδη προχώρησαν στη δημιουργία ειδικών μακροχρόνιων στοιχημάτων, αναφορικά με την κατάκτηση, την τετράδα, τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, τον υποβιβασμό και άλλα συνδυαστικά.

1
Σενάριο… επιστημονικής φαντασίας

Ο stoiximan cy προσφέρει σε απόδοση 200.00 να πάρει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι. Φυσικά, ούτε… σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας δε θα παιζόταν κάτι τέτοιο, αφού η Λίβερπουλ είναι στην πρώτη θέση με διαφορά 25 πόντων. Με την προϋπόθεση ότι η Σίτι στο εξ αναβολής κερδίσει και μειώσει τη διαφορά στους 22, οι “Κόκκινοι” θα θέλουν μόλις μία νίκη για να πάρουν τον τίτλο και μαθηματικά.

2
Νικητής… χωρίς τη Λίβερπουλ

Επίσης, υπάρχει και το ποντάρισμα στο νικητή, αλλά χωρίς να συμπεριλαμβάνονται η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί, μεγάλο φαβορί είναι η Λέστερ που προσφέρεται μόλις στο 1.35 καθώς η διαφορά της από την τέταρτη Τσέλσι είναι στους πέντε πόντους. Οι “Μπλε” του Λονδίνου πληρώνουν στο 4.50 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 10.00.

3
Προλαβαίνει την τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Από ‘κει και πέρα προσφέρονται πονταρίσματα στο αν ορισμένες ομάδες τερματίσουν εντός της πρώτης τετράδας ή όχι αλλά και εντός της εξάδας ή όχι. Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ και Τσέλσι φαντάζει απίθανο να χάσουν τη θέση τους στην τετράδα και οι αποδόσεις τους πληρώνουν κάτω του 2.00. Αντιθέτως, οι “Κόκκινοι Διάβολοι” απο το Μάντσεστερ, που είναι στην πέμπτη θέση με -3 από την Τσέλσι προσφέρονται για τετράδα στο 2.75 και πολύ πιο κάτω είναι η Γουλβς με απόδοση 8.00.

Αντίθετα, στην κατηγορία με τις ομάδες που δε θα είναι στην πρώτη τετράδα, δεν… “παίζονται” τα φαβορί Άρσεναλ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Γουλβς, αφού οι αποδόσεις τους είναι εξαιρετικά χαμηλές.

4
Αρσεναλ για εξάδα στο 4.50

Όσον αφορά την τελική εξάδα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποντάρισμα για την Άρσεναλ η οποία είναι για την ώρα στην ένατη θέση και απέχει μόλις τρεις από τη Γουλβς με ένα παιχνίδι λιγότερο. Το σενάριο να μπει εξάδα, πληρώνει στο 4.50! Ίδια απόδοση και για τη Σέφιλντ που έχει κάνει εξαιρετική πορεία φέτος και είναι ήδη στην έκτη θέση, ισοβαθμώντας με τη Γουλβς στους 43 πόντους και μετρά ένα ματς λιγότερο. Οι “Λύκοι” αν καταφέρουν να μείνουν στη θέση τους, πληρώνουν στο 2.00. Από την άλλη, σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται το ποντάρισμα να μην τα καταφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πληρώνει στο 4.20.

5
Ανατρέπει την κατάσταση η Έβερτον;

Προτού φτάσουμε στις ομάδες που θα υποβιβαστούν, βρίσκουμε την κατηγορία για την πρώτη δεκάδα. Εκεί, υπάρχει πολύ… “ζουμί”, καθώς από τη μία η Έβερτον που για την ώρα είναι δωδέκατη, στο -2, προσφέρεται σε τιμές φαβορί στο 1.60, ενώ η Μπέρνλι που ισοβαθμεί στη δέκατη θέση με την Κρίσταλ Πάλας, πληρώνει στο 3.00 να διατηρήσει τη θέση της. Αντίστοιχα, η Πάλας, είναι λίγο παραπάνω, στο 3.50. Στο 20.00 αυτή τη στιγμή να κάνει τη φαινομενικά μεγάλη έκπληξη και να μπει δεκάδα η Νιουκάστλ.

6
Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ σε τιμές τριπλασιασμού

Σχετικά με την υπόθεση υποβιβασμός, εκεί υπάρχουν οι κατηγορίες της ομάδας που θα πέσει, εκείνης που θα είναι ουραγός αλλά και το combo της τριάδας που θα “αποχαιρετήσει” την κατηγορία. Η Νόριτς δείχνει καταδικασμένη και είναι άνευ αξίας ποντάρισμα, χαμηλά επίσης και η Άστον Βίλα στο 1.35 που απέχει δύο πόντους από τη σωτηρία. Στο 1.75 αντίστοιχα η Μπόρνμουθ που είναι τρίτη από το τέλος. Ενδιαφέρουσες αποδόσεις για Γουέστ Χαμ που είναι στο +2 και προσφέρεται στο 3.00 καθώς και τη Γουότφορντ που σώζεται στην ισοβαθμία και πληρώνει στο 3.50.

7
“Αποχαιρετά” πρώτη η Νόριτς

Στην κατηγορία του ποια ομάδα θα είναι η ουραγός στην κατάταξη, εκεί υπάρχει φαβορί και είναι η Νόριτς, με απόδοση 1.35. Επίσης, το να παραμείνει η υπάρχουσα τριάδα υποβιβασμού αναλλοίωτη δηλαδή Μπόρνμουθ, Νόριτς, Άστον Βίλα πληρώνει στο 3.00. Ωστόσο, αν σωθεί η Μπόρνμουθ και πέσει η Γουέστ Χαμ, η απόδοση διπλασιάζεται στο 6.00.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending