fbpx

10 αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια που θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι και στη ζωή!

Πολλές φορές παρακαλουθώντας μια τηλεοπτική σειρά, σκεφτόμαστε πόσο ωραίο ζευγάρι θα ήταν οι πρωταγωνιστές (ή και άλλοι βασικοί ρόλοι) στη ζωή και όχι μόνο στην τηλεόραση!

Δεν είναι λίγες, όμως, και οι φορές που τα τηλεοπτικά ζευγάρια που βλέπουμε στις οθόνες μας δεν είναι πάντα τόσο ταιριαστά όσο θα περιμέναμε… Σ΄ αυτό το άρθρο, λοιπόν, σου μαζέψαμε τα 10 πιο ταιριαστά τηλεοπτικά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης (που θα θέλαμε να δούμε μαζί και στην πραγματικότητα).

Δες τα πιο κάτω:

1
Θάνος – Μαρίζα (Θα βρεις το δασκαλό σου)

ANT1 Next

Ο Μάριος Αθανασίου και η Ευδοκία Ρουμελιώτη υπήρξαν σίγουρα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην τηλεόραση και το πιο πιθανόν θα μας μείνουν αξέχαστοι, αφού λίγο-πολύ  όλοι γνωρίζουμε την ιστορία με τη μαθήτρια που ερωτεύεται τον καθηγητή της.

2
Διονύσης – Ελένη (Ευτυχισμένοι Μαζί)

athensmagazine.gr

Άλλο ένα αρκετά ταιριαστό ζευγάρι ήταν ο Γιάννης Μπέζος με την Κατερίνα Λέγχου στην αγαπημένη μας σειρά “Ευτυχισμένοι Μαζί” που μας θυμίζει πως οι εφηβικοί έρωτες… δεν ξεχνιούνται ποτέ!

Σίγουρα οι δυό τους θα ήταν το τέλειο ζευγάρι και στην “πραγματική” ζωή.

3
Τζεμ – Έλλη (Ταμάμ)

Newpost

Ο έρωτας αυτός μπορεί να ήταν μπέρδεμα, λόγω των οικογενειακών “συνθηκών”, αλλά σίγουρα ήταν στη λίστα με τα αγαπημένα μας ζευγάρια ever!

Δύο πολύ ταιριαστοί νέοι, τόσο στη σειρά, όσο και στην πραγματικότητα είναι ο Τζεμ και η Έλλη, τους οποίους υποδύθηκαν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Λίλα Μπακλέση. Αχχ αυτοί οι νεανικοί έρωτες!

4
Άρης – Ζωή (Παρθένα Ζωή)

Gossip-tv.gr

Αν και αρκετά μικρότερη η Σοφίνα Λαζαράκη από τον Αποστόλη Τότσικα, ταίριαξαν απόλυτα στη σειρά “Παρθένα ζωή” και γι΄αυτό άλλωστε η σειρά είχε κάνει μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο.

P.S. αν δεν την έχεις δει, σου την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

5
Κωνσταντίνος – Ηλέκτρα (Έρωτας Μετά)

NassosBlog

Μια σειρά που απολαμβάνουμε φέτος στις οθόνες μας (στην Κύπρο), στην οποία ο Αντώνης Καρυστινός με την Έμιλυ Κολιανδρή, έχουν ταιριάξει αρκετά μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι στη σειρά τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για το συγκεκριμένο ζευγάρι.

6
Σάββας – Λυδία (Το σόι σου)

Youweekly

…Ή αλλιώς Μελέτης Ηλίας και Βάσω Λασκαράκη! Πάντως από τη σειρά είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι (γι’ αυτό είναι και οι πρωταγωνιστές άλλωστε) και αν παρακολουθείς τα επεισόδια σίγουρα έχεις γελάσει αρκετά μαζί τους.

Λες αν ήταν στα αλήθεια ζευγάρι να ζούσαν παρόμοιες κωμικοτραγικές καταστάσεις με το… σόι τους;

7
Ηλίας – Μαρίνα (Μην αρχίζεις τη μουρμούρα)

Mononews.com

Αν και ο “κυρ-Ηλίας” άλλαξε ταίρι στον τελευταίο κύκλο της σειράς, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με παρτενέρ τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη ήταν και θα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και ταιριαστά ζευγάρια της Ελληνικής τηλεόρασης.

8
Αχιλλέας – Μελίνα (Μπρούσκο)

athensmagazine.gr

Αντρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου, ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι που τους απολαύσαμε πριν λίγα χρόνια στη σειρά “Μπρούσκο”!

Η ιστορία γνωστή, αλλά αγαπημένη… Ο Κύπριος Αχιλλέας ερωτεύτηκε την Κρητικιά Μελίνα και ο έρωτας τους ζηλευτός.

9
Άλεξ – Άννα (Το τατουάζ)

Tlife.gr

Ωραίοι και νέοι! Δεν χρειάστηκε τίποτα περισσότερα για να ταιριάξουν ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παπά. 

Ίσως γι’ αυτό και να ακούστηκε ότι είναι όντως ζευγάρι και στην πραγματικότητα… Ποιος ξέρει; Εμείς πάντως εγκρίνουμε με τα 1000!

10
Αχιλλέας – Ρενάτα (Έλα στη θέση μου)

patrasevents.gr

Ό λόγος για τον (Κύπριο) Μαρίνο Κόνσολο και την Ευαγγελία Συριοπούλου, που απολαμβάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια στη σειρά “Έλα στη θέση μου”.

Μας αρέσει να τους βλέπουμε μαζί και σίγουρα θα ήταν ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και εκτός οθόνης!

Γράψε μας στα σχόλια το δικό σου αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending