fbpx

Δες τι είναι το σπίτι των TikTokers στην Κύπρο και πώς περάσαμε εκεί!

Όχι, δεν εννοούμε πως το TikTok αγόρασε τη δική του βίλα στην Κύπρο (όπως η Shakira) ούτε ότι οι γονείς των Κυπρίων TikTokers τους έστειλαν να μείνουν κάπου μακριά τους!

Αυτό που εννοούμε είναι πως το StudentLife παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο το “The HOUSE of TikTokers”!

Δες τι είναι το “The HOUSE of TikTokers”:

Μιας και το TikTok κέρδισε το ενδιαφέρον όλων μας με τα απανωτά videos που βλέπουμε από την Κύπρο και απ’ όλο τον κόσμο, ξεκινήσαμε κι εμείς να ανεβάζουμε τα δικά μας videos αλλά και να τρελαινόμαστε με τα viral videos των αγαπημένων μας TikTokers!

Έτσι, το StudentLife συνεργάζεται με τους αγαπημένους σου Κύπριους TikTokers και τους φιλοξενεί σε μια όμορφη βίλα με πισίνα στην Κύπρο! Εκεί θα περάσουν αξέχαστες στιγμές και φυσικά… θα κάνουν τα πιο viral TikToks για να έχουμε να απολαμβάνουμε!

Ενέργεια στο The HOUSE of TikTokers δίνει, φυσικά, το SHARK Energy ενώ η Domino’s Pizza φροντίζει να κρατάει χορτάτους όλους τους επισκέπτες του σπιτιού!

Δες το video με τα highlights από τη μέρα μας!

1
Ποιοι θα βρίσκονται εκεί;

Εμείς φυσικά τους επισκεφθήκαμε, κάναμε τις βουτιές μας, χορέψαμε αγαπημένα και viral TikTok τραγούδια και περάσαμε μια απίθανη καλοκαιρινή ημέρα!

Μερικοί από τους TikTokers που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε ήταν ο Φειδίας (@pheidias_panayiotou), η Κασσάνδρα (@cassandra_kamb), η Μαρία (@mariaachh), η Βερόνικα (@pasiouli.veronica) ο Μάριος (@marios_theodorou98) και ο Spike Zee (@spikezee).

Τις επόμενες μέρες θα φιλοξενηθούν ακόμα περισσότεροι αγαπημένοι μας TikTokers οπότε μείνε συντονισμένος!

2
Τι να περιμένεις;

Εσύ θα έχεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις απίθανα TikToks με συνεργασίες μεταξύ των αγαπημένων σου TikTok creators! Και μην ξεχνάς πως μπορείς να βλέπεις αποκλειστικό περιεχόμενο για το τι συμβαίνει εκεί από το προφίλ του StudentLife στο TikTok! 😉

Ακολούθησέ μας στο TikTok @StudentLife.com.cy και δες πρώτος αποκλειστικά videos από το The HOUSE of TikTokers!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending