fbpx

Αυτές είναι οι πιο αποτυχημένες μεταγραφές της σεζόν 2019-20!

Κάθε καλοκαίρι (κυρίως) η κάθε ομάδα κινείται στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο πάντα την όσο το δυνατό καλύτερη ενίσχυσή της.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως “πιάνουν” όλες οι μεταγραφές, αφού για χ, ψ λόγους μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να μην αποδώσει το καλύτερο που έχει να δώσει.

Και ενώ η σεζόν 2019-20 είχε πάμπολλες ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω της διακοπής και επανέναρξης των μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης -λόγω κορωνοϊού- δεν ήταν δύσκολο να εντοπίσουμε 5 μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού που μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι χειρότερες της σεζόν!

Δες ποιους επιλέξαμε στο κείμενο που ακολουθεί:

1
David Luiz

thesun.co.uk/AP

Είναι πραγματικά άξιο απορίας γιατί η Arsenal έδωσε το καλοκαίρι του 2019 οκτώ εκατομμύρια αγγλικές λίρες για να αποκτήσει τον 32χρονο David Luiz.

Ο Βραζιλιάνος, με εξαίρεση τη σεζόν 2016-17, όπου υπό τις οδηγίες του Antonio Conte έκανε εξαιρετική σεζόν, δεν έδειξε πως πρόκειται για top class αμυντικό.

Παράλληλα, κάτι που έγινε ακόμα πιο εμφανές φέτος στον Βραζιλιάνο είναι η έλλειψη συγκέντρωσης και τα εύκολα λάθη με τον Luiz να έχει δεχθεί 2 κόκκινες κάρτες στη φετινή σεζόν και να έχει παραχωρήσει 3 πέναλτι.

2
Rodri

goal.com/Getty Images

Ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού στην Premier League με την Manchester City να δαπανά 63 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει από την Atletico Madrid.

Η προοπτική του 24χρονου αμυντικού μέσου ήταν εξαιρετική με τα δείγματα γραφής του Rodri με τη φανέλα των rojiblancos να το πιστοποιούν.

Στο “Etihad Stadium” όμως ο Rodri δεν κατάφερε να προσαρμοστεί με τις συγκρίσεις με τον Fernandinho να δίνουν και να παίρνουν.

Αρκετοί, μάλιστα, στην Αγγλία θεωρούν πως η μέτριες αποδόσεις του Ισπανού χαφ είναι και μια από τις αιτίες που οι “citizens” έμειναν αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου!

3
Eden Hazard

planetfootball.com

Το καλοκαίρι του 2019 το όνομα του Eden Hazard ήταν ένα από αυτά που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ο Βέλγος μόλις είχε ολοκληρώσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στη Chelsea, κερδίζοντας μεταγραφή στην ομάδα των ονείρων του, Real Madrid, με τους Μαδριλένους να δαπανούν 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ο Hazard όμως έφτασε στη Μαδρίτη με επιπλέον κιλά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και πραγματοποίησε μια σεζόν στιγματισμένη από τραυματισμούς.

Πραγματοποίησε μόλις 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μόλις ένα τέρμα και μοιράζοντας 6 ασίστ.

Με τη Real Mardid να επενδύει όλο και περισσότερο στους νεαρούς Βραζιλιάνους, Vinicius και Rodrygo και τις φήμες περί ενδιαφέροντος των Μαδριλένων για τους Sancho και Mbappe, ίσως ο Hazard εγκαταλείψει πρόωρα τους “merengues”!

4
Antoine Griezmann

thesun.co.uk/Getty Images

Η μεταγραφή του Antoine Griezmann στην Barcelona μοιάζει να έγινε πολύ αργά για τον Γάλλο επιθετικό! Οι “blaugrana” ξόδεψαν 120 εκατομμύρια για τον Griezmann με τον 29χρονο να μην προσαρμόζεται ποτέ στη Βαρκελώνη.

Τα στατιστικά του είναι σαφώς πεσμένα, ακόμα και από τη χειρότερη του σεζόν στην Atletico με τον Griezmann να έχει σκοράρει 8 τέρματα και να έχει δώσει 4 ασίστ σε 29 συμμετοχές και τον Γάλλο γενικά να δείχνει να μην έχει αυτοπεποίθηση.

Τα δημοσιεύματα περί πιθανής ανταλλαγής του Γάλλου με τον Neymar ή τον Lautaro Martinez, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι με την έξοδο από το “Camp Nou” μετά από μόλις ένα χρόνο παραμονής να μοιάζει αρκετά πιθανό!

5
Nico Schulz

bvbbuzz.com/TF-Images/Getty Images

Το καλοκαίρι του 2019 η Dortmund πλήρωσε την Hoffenheim 25,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Nico Schulz, κάνοντας τον την 6η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της.

Η αλήθεια είναι πως ο 27χρονος Schulz εντυπωσίασε πέρσι με τη φανέλα της “Die Kraichgauer” μοιράζοντας 6 ασίστ από τη θέση του αριστερού μπακ.

Παρ’ όλα αυτά η ιστορία του Schulz στην Dortmund αποδείχθηκε πολύ διαφορετική.

Δεν κατάφερε ποτέ να πείσει πως μπορεί να πάρει τη θέση του Raphael Guerreiro, έχοντας αγωνιστεί μόλις 571 λεπτά, με τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν γι’ αυτόν το περασμένο καλοκαίρι, πλέον να μοιάζουν πεταμένα λεφτά.

Ποιος είναι για ‘σένα η χειρότερη μεταγραφή της σεζόν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending