fbpx

Θερινό cinema στο Σκαλί Αγλαντζιάς – Αφιέρωμα στον κυπριακό κινηματογράφο!

Η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή κινηματογραφική διοργάνωση της χρονιάς είναι γεγονός! Το κινηματοθέατρο Pantheon σε συνεργασία με την STS Εvents στηρίζουν τους Κύπριους σκηνοθέτες και ταυτόχρονα τον πολιτισμό μας! Πώς; Με το θερινό σινεμά, το οποίο θα λειτουργεί για σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα με ντόπιες παραγωγές που έχουν διακριθεί διεθνώς.

Το κινηματοθέατρο Pantheon σε συνεργασία με την STS Εvents στηρίζουν κυπριακό κινηματογράφο, και με αφορμή την ιδιάζουσα υγειονομική συνθήκη, διοργανώνουν στο Σκαλί Αγλαντζιάς ένα ξεχωριστό αφιέρωμα διαρκείας, προσφέροντας στο κοινό τη σπάνια ευκαιρία να απολαύσει κάτω από τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό, μία σειρά από ξεχωριστές ταινίες ντόπιων δημιουργών.

Στην οθόνη του θερινού σινεμά θα προβληθούν οι ταινίες:

1
Όπως οι βραβευμένες:

Smuggling Hendrix του Μάριου Πιπερίδη, Παύση της Τώνιας Μισιαλή, Boy on the bridge του Πέτρου Χαραλάμπους, Ρόζμαρι του Άδωνι Φλωρίδη αλλά και η σημαντική παλαιότερη ταινία του ιδίου με τίτλο Kalabush που έφτιαξε με τον Θοδωρή Νικολαΐδη

2

Παλαιότερες ταινίες όπως:

Τάμα του Ανδρέα Πάντζη, Η κάθοδος των εννιά του Χρίστου Σιοπαχά και Ο δρόμος για την Ιθάκη του Κώστα Δημητρίου, τα ντοκιμαντέρ Beloved Days του Κωνσταντίνου Πατσαλίδη, Missing Fetine της Γελίζ Σουκρί, Σε τούτο το καρτέρι της Άννας Τσιάρτα, Λουλούδια και Σφαίρες του Πανίκου Χρυσάνθου όπως και η ταινία του Η ιστορία της Πράσινης Γραμμής

3
Κι άλλες ταινίες όπως:

Fish n’ Chips του Ηλία Δημητρίου, Κάτω από τα άστρα και Μικρό Έγκλημα του Χρίστου Γεωργίου, Δρόμοι και Πορτοκάλια και Bar της Αλίκης Δανέζη Κνούτσεν, το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη, Κιμμέρια του Σάιμον Φαρμακά, Committed της Στελάνας Κληρή, Μέλος Οικογένειας του Μαρίνου Καρτίκκη, τα Μαγικά Φασόλια του Θήο Παναγίδη, το Οικόπεδο 12 του Κυριάκου Τοφαρίδη και Οι εντυπώσεις ενός πνιγμένου του Κύρου Παπαβασιλείου.

Το αφιέρωμα ξεκινάει στις 20 Ιουνίου με τη ταινία του Χρήστου Σιοπαχά «Η κάθοδος των εννιά», τιμώντας την παρακαταθήκη του προσφάτως αποβιώσαντος σημαντικού Κύπριου σκηνοθέτη.

Κάθε μέρα θα προβάλλονται δύο ταινίες τις οποίες το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει με ενιαίο ημερήσιο εισιτήριο 10€, ενώ η γενική είσοδος θα είναι 6€. Η προσέλευση του κοινού αλλά και όλη η διοργάνωση θα συμμορφώνεται πλήρως με όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη μη διασπορά του COVID-19.

Για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση σας προτείνουμε να προβείτε σε κράτηση εισιτηρίων εκ των προτέρων για τη σωστή διαχείριση του χώρου βάσει πρωτοκόλλων.

FACEBOOK EVENT

Πώληση εισιτηρίων από το soldoutticketbox.com

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending