fbpx

Αυτοί είναι οι 5 τύποι φίλων που χρειάζεσαι (ή όχι) όταν χωρίσεις! Εσύ ποιος είσαι;

Φαντάζομαι ότι σχεδόν όλοι μας έχουμε περάσει τουλάχιστον από ένα χωρισμό! Οι περισσότεροι από εμάς συνήθως το μοιραζόμαστε με τους φίλους μας γιατί είναι ένας τρόπος να νιώσουμε καλύτερα, θεωρώντας ότι θα βρούμε λίγη παρηγοριά (λογικά χαχα!).

Αν είσαι άνθρωπος που τέτοια θέματα τα συζητάς με τους φίλους σου, τότε μάλλον θα ταυτιστείς σε μεγάλο βαθμό με το συγκεκριμένο άρθρο.

Σε κάθε παρέα υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φίλων που θα σε αντιμετωπίσει ο καθένας με τον τρόπο του όταν τους πεις ότι εχώρισες, συμφωνείς;!

Πάμε να ταυτιστούμε μαζί με τους πιο κάτω τύπους φίλων:

1
Ο «εγώ εν καταλάβω που έτσι πράματα»

i-dont-know-dont-ask-me-friend
cunooz.com

Φτάνει η στιγμή που επιτέλους μοιράζεσαι το με κάποιον τζιαι περιμένεις να ακούσεις ένα καλό λόγο, ξέρεις τύπου «μεν στεναχωριέσαι τούτα τα πράματα εννεν δεδομένα», αλλά όοιι! Ο συγκεκριμένος φίλος απλά θα σου απαντήσει με ένα «Ντάξει τι να σου πω τωρά, αφού ξέρεις με εγώ που έτσι πράματα δεν καταλάβω!»

Τζιαι εσύ τζιείνη τη φάση καταπίνεις λίο την πίκρα σου τζιαι εν λαλείς τίποτε. Άσχημο πράμα η αλήθκεια…

2
Ο «Μα τι επήες τζιαι έκαμες, ήταν καλό μωρό»

angry-friend-mad
teens.lovetoknow.com

Περνούμε στον συγκεκριμένο που όταν του το πεις (αφού πρώτα σου κάμει ένα μικρό κήρυγμα επειδή εννοείται εσυμπαθούσε τον/την πρώην σου) θα σου δείξει ότι εστεναχωρέθηκε, αλλά παρ’ όλα αυτά θα σου πει ότι εννα το ξεπεράσει σε κάποια φάση τζιαι ότι θέλει απλά να είσαι εσύ καλα!

Συνήθως, με τούτους τους τύπους φίλων στη συνέχεια έρχεστε σε δαφωνίες, επειδή κρατά επαφές με τον/την πρώην τζιαι ‘σένα εν σου αρέσκει τζιαι πολλά τούτο!

3
Ο «Πιστεύω σε εσένα, στάσου στο ύψος σου»

empathy-friends-make-you-feel-nice
riseservicesinc.org

Κανονίζετε να φκείτε για καφέ τζιαι αποφασίζεις ότι θα του πεις τι έγινε για να ακούσεις την άποψη του. Πριν προλάβεις να τελειώσεις την πρόταση σου, ξεκινά να σου λέει ότι είσαι που τους πιο καλούς ανθρώπους, αξίζουν σου τα καλύττερα τζιαι για κανέναν δεν πρέπει να στεναχωριέσαι! 

Μεταξύ μας, όμως, έτσι φίλο (μπορεί να μεν το παραδεχόμαστε), αλλά χρειαζούμαστε τον μέσα στην παρέα, γιατί κακά τα ψέματα… κάμνει μας να νιώθουμε πολλά πιο καλά τη συγκεκριμένη φάση!

4
Ο «Εγώ περνώ καλά χωρίς σχέση, έχω ήσυχη τη κκελλέ μου»

thetimes.co.uk/REX FEATURES

Πάμε να δούμε τζιαι τον “chill” της παρέας! Αφού εσύ κάθεσαι μιλάς-μιλάς εκφράζοντας με συγκέντρωση τον πόνο σου, ακούεις ένα «χαλάρωσε! Σχέσεις τζαι πελλάρες». Ε sorry που εν είμαστε όλοι τόσο «μη-αισθηματίες» σαν εσένα. Ξεκινά τελοσπάντων να σου εξηγεί ότι η ζωή εν πολλά μικρή για να χαλάς τη διάθεση σου με τις σχέσεις.

Παρεμπιπτόντως, ο συγκεκριμένος/η αν τύχει τζιαι ερωτευτεί μια στο τόσο γίνεται ο πιο μεγάλος αισθηματίας! 😉

5
O «Θα σε κανονίσω εγώ, μεν το σκέφτεσαι!»

matchmaker-friend
vidaselect.com

Φτάνουμε τζιαι στον τύπο φίλου/ης που αφού ακούσει προσεκτικά τι του είπες, ξεκινά να σκέφτεται όλες τις πιθανές επιλογές που μπορεί να φανταστεί για να σου κανονίσει καινούριο amore!

Την ίδια στιγμή, δείχνει σου το άτομο που εσκέφτηκε τζιαι ρωτά σε αν σου αρέσκει. Προσπαθώντας εσύ να ξεπεράσεις τον χωρισμό, το τελευταίο πράμα που σκέφτεσαι είναι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο.

Εσύ ποιους από τους πιο πάνω τύπους φίλων έχεις ή είσαι; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending