fbpx

Τα 10 top hits που κολλήσαμε όλοι μαζί τους αυτό το καλοκαίρι!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, έχουμε ακούσει νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με καλοκαιρινή (και μη) διάθεση! 

Κάποια από αυτά τα λατρέψαμε -όλοι- από την πρώτη στιγμή που τα ακούσαμε, γι’ αυτό σου έχουμε μαζέψει τα top 10 hits που κολλήσαμε για τα καλά αυτό το καλοκαίρι και αν δεν τα έχεις ήδη καταχωρημένα στο playlist σου, τότε ήρθε η ώρα να τα καταχωρήσεις.

Δες (κι άκουσέ) τα πιο κάτω:

1
“Σ΄ Αγαπάω Σου Φώναξα” (Πέτρος Ιακωβίδης)

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει κι εσύ το νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες!

Ο ανεβαστικός ρυθμός και η full καλοκαιρινή διάθεση του τραγουδιού σε κάνουν να θες να το ακούς ξανά και ξανά, ενώ αν είσαι ερωτευμένος/η, το πιο πιθανόν να είναι το number one τραγούδι στο playlist σου.

2
“Temperatura” (Ελένη Φουρέιρα)

Αν και έχει κυκλοφορήσει μόλις πριν λίγες μέρες το νέο hit της Ελένης Φουρέιρας “ανεβάζει τη θερμοκρασία” (εντάξει Φουρέιρα είναι αυτή – σίγουρα θα ανέβαζε τη θερμοκρασία με κάποιον τρόπο!), όπως λέει και ο πρώτος στίχος του ρεφρέν.

Πρόκειται για ένα φουλ καλοκαιρινό τραγούδι με ακόμα πιο καλοκαιρινό και χορευτικό video clip!

3
“Σκάσε Ένα Φιλί” (Νίκος Οικονομόπουλος)

“Βιάζεται πολύ…” στο νέο του τραγούδι ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μετά το “Βάλτο Τέρμα” που μας ξεσήκωσε για τα καλά πέρσυ, ο αγαπημένος μας τραγουδιστής φέτος μας ξεσηκώνει με άλλο ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι!

Και ναι, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται που ο Οικονομόπουλος έβγαλε χαρούμενο τραγούδι… είναι αλήθεια! 😉

4
“Σ΄ Αγαπώ” (Τάμτα)

Αν και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι διασκευή ενός παλαιότερου, η αλήθεια είναι πως από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα που το ακούς σου θυμίζει αμέσως καλοκαίρι, μιας και η μουσική του είναι άκρως ανεβαστική!

Εξάλλου η Τάμτα είναι από τις τραγουδίστριες που μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους τραγούδια.

5
“Αθήνα Μου” (Κωνσταντίνος Αργυρός)

Αν και δεν είναι ανεβαστικό και καλοκαιρινό το καινούριο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού (αντιθέτως είναι ένα βαρύ λαϊκό ζεϊμπέκικο), είναι άλλο ένα τραγούδι που κολλήσαμε μαζί του και απ’ ότι φαίνεται θα “καψουρευόμαστε” μαζί του όλο το καλοκαίρι!

Εεε και οπωσδήποτε θα ρίξουμε και τη ζεμπεκιά μας σε κάποιο summer club ακούγοντάς το.

6
“Χορεύω” (Μιχάλης Χατζηγιάννης)

Άλλο ένα πολύ φρέσκο τραγούδι, μα κυρίως ανεβαστικό, άλλωστε το λέει και ο τίτλος του “Χορεύω”!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα χορέψουμε πολύ μ’ αυτό το κομμάτι το φετινό καλοκαίρι (και θα κάνουμε και κανένα story ταργουδόντας/χορεύοντάς το σε κάποιο beach bar).

7
“Παραδόθηκα Σε Σένα” (Νατάσα Θεοδωρίδου)

Η αλήθεια είναι πως η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους τραγούδια.

Όπως και να ‘χει, όμως, η διάθεση του τραγουδιού ανεβάζει και τη δική σου και σε κάνει να θέλεις να το ακούς ξανά και ξανά και γιατί όχι να ρίξεις και το χορό σου!

8
“Άγρια Θάλασσα” (Γιώργος Σαμπάνης)

Το ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε… Όπως και κάθε τραγούδι του Σαμπάνη!

Από τη μια οι στίχοι, από την άλλη η μελωδία του, το καθιστούν ένα από τα πιο αγαπημένα hits του καλοκαιριού, ακόμα κι αν δεν είναι το πιο “ξέφρενο” τραγούδι…

9
“Δεν Φταις Εσύ” (STAN)

Δεν θα μπορούσαμε να μην κολλήσουμε και με αυτό το νέο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει ο Stan!

Αν και το τραγούδι δεν παραπέμπει και τόσο πολύ σε καλοκαίρι με τους στίχους του, η διάθεση του είναι αρκετά ανεβαστική. (Εδώ που τα λέμε μας έλειπε ένα ανεβαστικό “καψουροτράγουδο”)

10
“VIKTORIA” (Μέλισσες & KAS)

Από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες του καλοκαιριού είναι το νέο τραγούδι από το αγαπημένο μας συγκρότημα “Μέλισσες”!  Αν ο τίτλος του τραγουδιού δεν σου λέει κάτι ακόμη, σίγουρα θα το ακούσεις σε όλα τα beach bars.

Πάντως οι απόψεις διίστανται, αφού πολλοί είναι αυτοί που δεν “συμφωνούν” με αυτό το τραγούδι και το είδος μουσικής από το εν λόγω συγκρότημα. Εσένα σου αρέσει;

Εσύ με ποιο τραγούδι έχεις κολλήσει αυτό το καλοκαίρι;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending