fbpx

Έλληνας φοιτητής πήρε ένα ποδήλατο και… ταξίδεψε από τη Σκωτία μέχρι την Ελλάδα!

Μπορεί οι ημέρες του lockdown να μας περιόρισαν στο σπίτι και να μας στέρησαν τις εξόδους με τους αγαπημένους μας, ωστόσο, μερικοί φρόντισαν να «εκμεταλλευτούν» την κατάσταση βρίσκοντας τη δική τους διέξοδο από τη μονοτονία της καραντίνας!

Αυτό έκανε κι ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος τα «έβαλε» με το lockdown (kleon.vs.lockdown) και στράφηκε ενάντια στα αυστηρά μέτρα του κορωνοϊού. Ο Κλέων Παπαδημητρίου, λοιπόν, ταξίδεψε με το ποδήλατο του διανύοντας απόσταση από τη Σκωτία μέχρι την Ελλάδα.  

bike-trip-kleon
cycle365.gr

Συνολικά ο νεαρός ποδηλατιστής χρειάστηκε 48 ημέρες διανύοντας στο σύνολο 3,500 χιλιόμετρα προκειμένου να πετύχει τον στόχο – πρόκληση που έθεσε!

Το ταξίδι του ξεκίνησε στις 10 Μαΐου και οι χώρες που επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του ήταν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Γερμανία και η Αυστρία. Ακολούθως, έφτασε στην Ιταλία περνώντας από το λιμάνι της Αγκώνας φτάνοντας στην Πάτρα με τελικό προορισμό την Αθήνα. 

goals-mission-accomplished-cyclist
enikos.gr

Οικογένεια και φίλοι καλωσόρισαν τον Κλεών με ένα μεγάλο πανό, το οποίο έγραφε “Welcome Home Kleon – One more challenge accomplished!”

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο νεαρός φοιτητής, όπως η κακοκαιρία και τα σκασμένα λάστιχα του ποδηλάτου, τελικά δεν αποτέλεσαν εμπόδιο προκειμένου να επιτύχει τον μικρό του άθλο!

journey-cyclist-goals
Instagram.com: @kleon.vs.lockdown

Στη διάρκεια της διαδρομής του, ο Κλέων δεν δίστασε να μοιραστεί το ταξίδι του με τους followers του στο Instagram, ποστάροντας διάφορες στιγμές και προορισμούς, εμπνέοντας έτσι το κοινό πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν υπάρχει θέληση, αποφασιστικότητα και αφοσίωση! 

Το γεγονός αυτό αποτελεί πηγή έμπνευσης και πίστης στην ανθρώπινη θέληση. Γι’ αυτό να θυμάσαι – όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και επιτυχία! 😉  

Εσύ θα έπαιρνες το ποδήλατο και θα ξεκινούσες για τ’ αδύνατο; Γράψε μας στα σχόλια αν έκανες κάτι τόσο “θαρραλέο” εν καιρώ καραντίνας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending