fbpx

Οι ενέργειες της Global Education κατά την διάρκεια του Κορωνοϊού!

Η Global Education Services, κατά την περίοδο της πανδημίας έκανε διάφορες ενέργειες με γνώμονα πάντα την υγεία των υπαλλήλων και πελατών της, προσφέροντας παράλληλα και στήριξη στους φοιτητές της που σπουδάζανε στο εξωτερικό.

Πριν ακόμη ανακοινωθεί το Lock-down η εταιρεία έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να μπορούν απρόσκοπτα οι υπάλληλοι να συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά και με ασφάλεια από την οικία τους και να μην χρειαστεί η εταιρεία να αναστείλει τις δραστηριότητές της.

Διοργανώθηκε επίσης εκστρατεία ενημέρωσης προς το κοινό μέσω των social media μας για το πώς εργαζόμαστε χρησιμοποιώντας τα νέα μέσα τεχνολογίας, για να είναι πιο εύκολη η επαφή με τους τωρινούς αλλά και νέους πελάτες.

Κρατήσαμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Υπεύθυνους Εισδοχής (International Officers) των πανεπιστημίων που αντιπροσωπεύουμε για να ήμαστε άμεσα ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις και ακολούθως να ενημερώνουμε τους φοιτητές και τους γονείς τους.

Μετά από την ανακοίνωση της Υφυπουργού Παιδείας, αρμόδιας για τα Πανεπιστήμια, Μισέλ Ντόνελαν, στις 28 Μαρτίου 2020 να παραμείνουν οι ξένοι φοιτητές στην Αγγλία, ετοιμάσαμε επιστολές και ανακοινώσεις στήριξης και συμπαράστασης ‘Be safe stay well – Μείνε Ασφαλής και Υγιής’ προβάλλοντας τις στις ηλεκτρονικές σελίδες των φοιτητικών συμβουλίων και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνεργαστήκαμε με διάφορα πανεπιστήμια που αντιπροσωπεύουμε για τη διοργάνωση τηλεδιασκέψεων σε μορφή Q&A, μέσω της πλατφόρμας Ζoom, με τους International officers απαντώντας σε ερωτήσεις και απορίες των Κύπριων φοιτητών μας που ήθελαν ενημέρωση.

Προσφέραμε οικονομική στήριξη στην Εθνική Φοιτητικής Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου για αγορά αντισηπτικών και τροφίμων προς όλα τα μέλη τους. Με την ΕΦΕΚ είχαμε και διατηρούμε συχνή επικοινωνία προωθώντας όλες τις σχετικές προς το θέμα του COVID-19 ανακοινώσεις.

Τηλεφωνική επαφή με όλους τους φοιτητές μας που διέμεναν στην Αγγλία για να μάθουμε τι προβλήματα έχουν και πώς μπορούμε να τους στηρίζουμε. Μέσω αυτής της επικοινωνίας έγινε αντιληπτό ότι είχαν έλλειψη ενημέρωσης από τα πανεπιστήμιά τους και έτσι έγινε και η εισήγηση για διοργάνωση των τηλεδιασκέψεων με διάφορα πανεπιστήμια.

Εκτός από τους φοιτητές που σπούδαζαν ήδη στην Αγγλία στηρίξαμε επίσης τους φοιτητές και τους γονείς τους που θα πάνε για σπουδές τον Σεπτέμβριο 2020 μέσω προσωπικής επικοινωνίας αλλά και συχνής ενημέρωσης για όλες τις νέες ανακοινώσεις από την βρετανική κυβέρνηση. Επίσης, διοργανώσαμε τηλεδιασκέψεις με τα πανεπιστήμια που είχαν εξασφαλισμένη θέση εισδοχής, δίνοντας τους την ευκαιρία να λύσουν τις απορίες και ανησυχίες τους. Επιπρόσθετα τους ενημερώναμε για σχετικά διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνονταν από τα πανεπιστήμια, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού.

Με την έναρξη του Lock-down στην Αγγλία είχαμε άμεση προσωπική επικοινωνία με όλους τους προέδρους των Ελληνικών Φοιτητικών Συμβουλίων (Hellenic societies) των πανεπιστημίων που αντιπροσωπεύουμε για να συζητήσουμε τα προβλήματα και πώς μπορούμε να στηρίξουμε τους φοιτητές μας. Η επικοινωνία αυτή συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Πάλι μέσω αυτής της επικοινωνίας καταφέραμε να εντοπίσουμε προβλήματα και απορίες που είχαν οι φοιτητές και τις μεταβιβάσαμε στο πανεπιστήμιο όπου και αυτά με την σειρά τους τα αντιμετώπισαν άμεσα.

Συχνή ενημέρωση προς το κοινό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του οργανισμού μας με εκπαιδευτικά άρθρα από τον Διευθύνοντας Σύμβουλο, Κρις Σωφρονίου σχετικά με την κατάσταση στην Αγγλία. Αντιμετωπίσαμε αποτελεσματικά την παραπληροφόρηση που υπήρχε. Προσφέρθηκε ουσιαστική βοήθεια στους γονείς τα παιδιά των οποίων επέλεξαν να παραμείνουν στην Αγγλία κατά την διάρκεια της πανδημίας. Επιπλέον, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος έκανε εμφανίσεις στις τηλεοράσεις και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ενημερώνοντας υπεύθυνα μεγαλύτερες μάζες ενδιαφερομένων.

Εφαρμόσαμε την πρωτοποριακή εφαρμογή Universal Application Form για τους φοιτητές που ήθελαν συμβουλευτική και υπόδειξη για τα πανεπιστήμια που μπορούν να γίνουν δεκτοί βάση των ακαδημαϊκών τους προσόντων, χωρίς να χρειάζεται να έρθουν στο γραφείο μας, απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα και επισυνάπτοντας τα ακαδημαϊκά τους προσόντα. Η υπηρεσία αυτή ήταν δωρεάν και πολλοί φοιτητές τη βρήκαν χρήσιμη.

Προχωρήσαμε και γίναμε IELTS Official Test Center. Μέσω της συνεργασίας μας με το IPS και το Sheridan Educational Services – ιδιοκτήτες και συνιδρυτές του IELTS για να προσφέρουμε στους μαθητές μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στις ημέρες πραγματοποίησης της εξέτασης IELTS σε μικρές ομάδες των 6-8 ατόμων.

Η Global Education, από την έναρξη της πανδημίας, επιδίωξε καταρχήν την πλήρη συμμόρφωση με όλα τα διατάγματα, διασφαλίζοντας την υγειά των υπαλλήλων και πελατών της. Με την εμφάνιση των πρώτων φάσεων των χαλαρωτικών μέτρων, μέχρι και σήμερα, συνεχίζει την προσπάθεια για τη συνεχή στήριξη και ενημέρωση των φοιτητών που επηρεάστηκαν και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την παροχή ενημέρωσης και βοήθειας σε όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στην Αγγλία. Ήδη έχουν προγραμματιστεί webinars και συνεχής ροή άρθρων στην ιστοσελίδα μας, αλλά και σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Όσοι χρειάζονται πληροφόρηση και ενημέρωση αναφορικά με τις σπουδές τους μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 22 780250 / 22 785022 ή μέσω των ηλεκτρονικών μέσων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending