fbpx

Απολαύστε ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύση με τις νέες επιλογές Frappuccino® μόνο στα Starbucks!

Τα Starbucks και αυτό το καλοκαίρι φροντίζουν να ξεδιψάσουμε με τις πιο δροσιστικές και γεμάτες γεύση επιλογές των αποκλειστικών χειροποίητων Frappuccino ® Blended ροφημάτων τους.

Φέτος, η οικογένεια των Frappuccino® blended ροφημάτων εμπλουτίστηκε με δύο νέα μέλη: Το απολαυστικό Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino® και το νέο Peanut Cup Butter Frappuccino®, θα αποτελέσουν την καλύτερη επιλογή για ένα μεγάλο περίπατο στη πόλη ή για την απογεματινή σας βόλτα δίπλα στη θάλασσα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks και να ζητήσετε από τον δικό σας barista να σας ετοιμάσει το αγαπημένο σας ρόφημα.

Chocolate Marshmallow S’mores Frappuccino®: Το τέλειο Frappuccino® υπάρχει!

Λαχταριστή σως από σοκολάτα γάλακτος, απολαυστικό κρεμώδες μείγμα από καφέ, γάλα και πάγο, με μοναδική σαντιγί από marshmallow και τραγανό θρυμματισμένο μπισκότο. Μπορείτε να το απολαύστε στην cream ή coffee εκδοχή του, να αφεθείτε στην υπέροχη γεύση του και να ζήσετε το μοναδικά «δικό σας» καλοκαίρι.

Peanut Butter Cup Frappuccino®: H αγαπημένη γεύση του καλοκαιριού!

Δεν αστειευόμαστε. Είναι πραγματικότητα! Αυτό το ρόφημα είναι ο τέλειος συνδυασμός από κρεμώδες μείγμα γάλα και πάγου, με την απολαυστική γεύση του φυστικοβούτυρου και λαχταριστά κομματάκια σοκολάτας. Από την πρώτη κιόλας γουλιά, είμαστε σίγουρα ότι θα το λατρέψετε και θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια για αυτό το καλοκαίρι.

Απολαύστε τα νέα Frappuccino® όλο το καλοκαίρι σε όλα τα καταστήματα Starbucks και δώστε στο καλοκαίρι σας την «γεύση» που του ταιριάζει!

Εκτός από τις δύο νέες επιλογές Frappuccino®, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας χειροποίητο ρόφημα Frappuccino® μέσα από περισσότερες από 36.000 επιλογές από βάση espresso ή cream, σιρόπι, σως, γαρνιτούρα, σαντιγί, γάλα ή καφέ ανάλογα με τη διάθεση και τις γευστικές σας προτιμήσεις κάθε φορά.

Στις 30 Ιουλίου, γιορτάστε μαζί με τα Starbucks την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας με 1+1 σε όλα τα Frappuccino® και να μοιραστείτε τις δικές σας μοναδικές στιγμές με τους φίλους σας στον αγαπημένο σας προορισμό.

Μοιραστείτε τις δικές σας φωτογραφίες με τα Frappuccino με τα #frappuccino #starbucksgr

Σ’ ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τ ‘άλλα, κρατάμε ίδια την αγάπη μας για εσάς και το πάθος μας να μοιραζόμαστε εμπειρίες & στιγμές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending