fbpx

Διαγωνισμός καινοτομίας SignalGeneriX Innovation Challenge & Webinar – Δήλωσε συμμετοχή!

Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια πετυχημένης πορείας στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών προϊόντων, η SignalGeneriX διοργανώνει τον μεγαλύτερο ιδιωτικό διαγωνισμό καινοτομίας στην Κύπρο.

Το “SignalGeneriX Innovation Challenge 2020″ έχει στόχο τη στήριξη νέων και επίδοξων επιχειρηματιών που εργάζονται είτε ατομικά είτε σε ομάδες, για να αναπτύξουν τις ιδέες τους περαιτέρω και να εμπορευματοποιήσουν τα καινοτόμα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με την υποστήριξη της εταιρείας.

Οι νικητές έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 50 χιλιάδες ευρώ σε υπηρεσίες επώασης και ανάπτυξης προϊόντων, αγαθών και μετρητών για να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε προϊόν.

Ο διαγωνισμός καινοτομίας “SignalGeneriX Innovation Challenge” διεξάγεται υπό την αιγίδα του Επικεφαλής Επιστήμονα για Έρευνα & Καινοτομία της Κύπρου.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στο www.sginnovationchallenge.com

H SignalGeneriX διοργανώνει webinar, στην αγγλική γλώσσα. Σκοπός του webinar είναι η ενημέρωση του κοινού για τον διαγωνισμό καθώς και για την διαδικασία υποβολής της αίτησης και αφορά άτομα ή ομάδες ατόμων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό Καινοτομίας της SignalGeneriX.

Πότε: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020
Ώρα: 20.00 – 21.00 μ.μ
Τοποθεσία: Πλατφόρμα zoom
Κάνε Εγγραφή ΕΔΩ

Βρες το webinar EVENT στο Facebook: https://www.facebook.com/events/2441599526132685/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending