Τμήμα Ναυτιλίας και Εμπορίου Πανεπ. Frederick: Διαδικτυακή ημέρα ενημέρωσης & γνωριμίας!

frederick-university-cyprus
topmost10.com

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Εμπορίου του Πανεπιστημίου Frederick διοργανώνει διαδικτυακή Ημέρα Ενημέρωσης γύρω από τις ναυτιλιακές σπουδές και τα επαγγέλματα της ευρύτερης γαλάζιας οικονομίας, την Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020, στις 7:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για τις προοπτικές καριέρας που έχουν σχέση με τη ναυτιλία και το εμπόριο, καθώς επίσης και για τα σχετικά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Τμήμα Ναυτιλίας και Εμπορίου του Πανεπιστημίου Frederick, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν την εγγραφή τους στον σύνδεσμο: https://frederick.zoom.us/webinar/register/7215961856665/WN_vJhCSMDOS9GzrjuhatRObw

Το Πανεπιστήμιο Frederick ήταν το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα που το 1999 εισήγαγε Ναυτιλιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Κύπρο. Το Τμήμα Ναυτιλίας και Εμπορίου προετοιμάζει άρτια τους φοιτητές του για τις προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου στον χώρο της ναυτιλίας και του διεθνούς εμπορίου, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί ισχυρούς δεσμούς και συνεργασίες με τις σημαντικότερες εγχώριες και διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες και οργανισμούς. Η απασχόληση των πτυχιούχων του Τμήματος αγγίζει διαχρονικά το 96%.