Ρωτήσαμε 5 Κύπριες ποιο τατουάζ δεν αντέχουν να βλέπουν στους άντρες! (Part 1)

Communication and Internet Studies - CUT ????‍????
tattoos-opinions
eopcn.ca/couple-arguing-reduced-size/facebook.com/HotMenWithTattoo

Το τατουάζ αποτελεί στοιχείο που σε κάποιους αρέσει, ενώ σε κάποιους άλλους περνά εντελώς απαρατήρητο! Ωστόσο, αυτό είναι θέμα γούστου και εξαρτάται από το κάθε άτομο.

Εμείς, ήρθαμε σε επαφή με 5 Κύπριες και τις ρωτήσαμε ποιο τατουάζ δεν τους αρέσει καθόλου να βλέπουν στο αντίθετο φύλο! 

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν:

1Μαρίνα, 22 ετών

pexels.com
 • Γενικότερα αρέσκουν μου τα tattoos, αλλά όταν δω κοπελλούι να εν σχεδόν καλυμμένο ούλλο το σώμα του δεν μου αρέσκει καθόοοολου!
  Άτε να το καταλάβω ρε φίλε κάμε τα χέρια σου να το δεκτώ, αλλά το στήθος σου, την πλάτη σου, τους ώμους σου… γιατί; Φυσικά κάποιους πάει τους, αλλά γενικότερα δεν με ελκύει αισθητικά!

2Γεωργία, 21 ετών

pinterest.com/nextluxury.com
 • “Είμαι μεγάλη fan των τατουάζ αν τζιαι ακόμα εν έκαμα κάποιο εγώ! Το tattoo που δεν μου αρέσκει καθόλου να βλέπω στα αγόρια είναι πάνω στο λαιμό. Το βρίσκω εντελώς αντιαισθητικό και καθόλου όμορφο.”

3Κωνσταντίνα, 19 ετών

theguardian.com/Westend61/Getty Images
 • “Κατά την άποψή μου τα tattoos, τόσο στις γυναίκες, αλλά τζιαι στους άντρες, είναι πολλά ελκυστικά! Βέβαια εξαρτάται από το σχέδιο τζιαι σε ποιο μέρος του σώματος είναι!
  Κάτι που δεν μου αρέσκει καθόλου πάνω σε κάποιον άντρα είναι να έχει tattoo πάνω στο πρόσωπο! Κάμε όπουδηποτε αλλού θέλεις, αλλά οι πρόσωπο! Για ποιο λόγο να «χαλάσεις» το πρόσωπο σου με κάτι που θα είναι μόνιμο;”

4Χάρις, 20 χρονών

didirufus.com
 • “Ένα πράμα που δεν αντέχω με τίποτε να βλέπω στο αντίθετο φύλο, είναι ένα συγκεκριμένο τατουάζ! Είναι τα γυναικεία χείλη που συνήθως κάμνουν το στο λαιμό ή και κάπου πιο… ιδιαίτερα (if you know what I mean).
  Εεε δηλαδή τι θέλεις να μας δείξεις; Ότι είσαι καρδιοκατακτητής τζιαι ούλλες θέλουν σε; Chill-αρε λιο please!” 

5Άρτεμις, 23 χρονών

askideas.com
 • “Ευτυχώς που μου έκαμες τούτην την ερώτηση επειδή πραγματικά ήθελα να εκφράσω κάπου τούτο το -παράπονο- μου ρε παιδί μου!
  Πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο με εκνευρίζει τζιείνο το αστέρι που παν τζιαι κάμνουν πάνω στον αγκώνα τους! Δηλαδή ΓΙΑΞ! Ελείψαν οι δημιουργικές ιδέες ρε παιθκιά; Θα μπορούσαν κάλλιστα να κάμουν κάτι πιο πρωτότυπο αλλά τέλοσπαντων!”

Αρκετά εκνευρισμένες θα έλεγα μου φάνηκαν ορισμένες Κύπριες! Η αλήθεια να λέγεται το tattoo είναι κάτι μόνιμο, επομένως είναι κάτι που πρέπει πρώτα να περάσει από αρκετή σκέψη!

P.S: Μείνε συντονισμένος/η για να δεις και τις απόψεις των Κύπριων αντρών όσο αφορά τα tattoos που σιχαίνονται στις γυναίκες!

Εσύ ποιο τατουάζ δεν μπορείς να βλέπεις στο αντίθετο φύλο;