fbpx

Ψάχνεις να βρεις το crush σου; 5+1 tips για να βρεις τον λογαριασμό του στο Instagram!

Έλα τώρα, μην λες ψέματα! 😉 Σε όλους μας έχει τύχει να ψάχνουμε στο Instagram το account κάποιου/ας που είδαμε και μας άρεσε, αλλά δυστυχώς… δύσκολα τα πράγματα! 

Φαντάσου τωρά να ψάχνεις το άτομο που σου αρέσει μέσα σε τόσα εκατομμύρια accounts και το μόνο που να ξέρεις (εκτός του ότι κάνει παρέα με την Άννα) είναι ότι την λένε… Μαρία (πρωτότυποοο)!Κάτσε γάρε ψόφα” που λέμε τζιαι στην Κύπρο!

Έχοντας -κι εγώ- βιώσει το συγκεκριμένο “μαρτύριο”, σου προτείνω κάποια tips & tricks, για να διευκολύνουν την αναζήτησή σου!

Δες λοιπόν πώς να βελτιώσεις τα… “detective skills” σου και να ανακαλύψεις επιτέλους το Instagram του/της!

1
Τοποθεσία (Location)

ampfluence.com

Λοιπόν, πες ότι είδες κάποιον/α στο club (ας το ονομάσουμε “Koutsombola” για τους σκοπούς του άρθρου), και σου άρεσε! Ένας έξυπνος τρόπος για να τον/την βρεις είναι φυσικά να ελέγξεις το location “Club Koutsombola” στο Instagram!

Αν το συγκεκριμένο άτομο ανέβασε post με αυτήν την τοποθεσία (πάντα να ελέγχεις τα recent και όχι τα top posts) ή έστω κάποιο story, τότε έχεις πολλά chances να τον/την βρεις!

(Hint: Αρκετές φορές το Instagram δεν εμφανίζει όλα τα stories από ένα location, οπόταν είτε κάνε refresh τη σελίδα, είτε βγες και ξαναμπές στην τοποθεσία για να δεις όλα τα stories!)

2
Stories

marcomalliance.com

“Με βγάζουν story, story, story. Κι η γιαγιά σου μ’ αναγνωρίζει”! Stories παντού και πάντα, λοιπόν!

Αν το tip με το location δεν πέτυχε, τότε προσπάθησε να ελέγξεις τα stories κοινών γνωστών! Αν για παράδειγμα αυτός/αυτή που σου άρεσε είναι σε μια παρέα με 5-6 άτομα, από τα οποία ξέρεις έστω κι ένα, voila!

Μπες στο προφίλ αυτού του γνωστού και έλεγξε τα stories του (ή τα highlights), με την ελπίδα να έχουν κάποια φωτογραφία μαζί, στην οποία θα είναι tagged! Είσαι τόσο κάχτος που να μην έχουν ούτε μία;!

(Hint: Αν αντί να βρεις αυτόν/ή που σου άρεσε βρεις άλλο άτομο απ’ την παρέα, τότε έλεγξε και τα δικά του stories, κ.ο.κ.! Όλο και κάτι θα πετύχεις…)

3
Tagged εικόνες (posts)

racked.com

Αν τίποτα από τα προηγούμενα δεν έφερε αποτέλεσμα, τότε σειρά παίρνουν τα tags! Αν το crush σου ανέβασε φωτογραφία από το “Club Koutsombola”, πολύ πιθανόν να έκανε tag το λογαριασμό του club στις φωτογραφίες του/της!

Ελέγχοντας, λοιπόν, τις tagged φωτογραφίες στο προφίλ του συγκεκριμένου Club, ίσως πετύχεις και το amore! Υπομονή!

(Hint: Ίσως αντί το λογαριασμό του Club να έκανε tag κάποιο άτομο, του οποίου γνωρίζεις τον λογαριασμό! Η διαδικασία… γνωστή – ξεκίνα να ελέγχεις τα tagged posts όσων μπορεί να τον/την έχουν follow!)

4
Πρόσφατοι followers

newsfeed.org

Αν είσαι τυχερός και γνωρίζεις έστω και ένα κοινό άτομο με εκείνον/η που σου άρεσε, τότε το συγκεκριμένο tip θα σε βοηθήσει αρκετά. Παρόλο που ίσως σου πάρει χρόνο, είναι ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για να τον/την βρεις!

Αν για παράδειγμα ξέρεις (έστω και ονομαστικά) 1 άτομο από την παρέα του/της, τότε… καλή τύχη με το να ψάχνεις τους followers του!

(Hint: Για να μην σου πάρει πάρα πολύ χρόνο καθώς κάνεις scroll, έλεγχε τις profile pictures παρά τα usernames, ίσως “πέσει” το μάτι σου σε… “γνώριμο πρόσωπο”!)

5
Hashtags

keywordtool.io

Ακολουθώντας το ίδιο σκεπτικό με τα tagged posts, τα hashtags είναι κάπως το πιο “δύσκολο” version (όχι όμως ακατόρθωτο) για να βρείς το άτομο που ψάχνεις!

Αφού το amore το είδες στο “Club Koutsombola”, τότε ίσως να έβαλε το hashtag #koutsombola στο post που ανέβασε! Έλα, βάλε λίγη φαντασία, όλο και κάτι θα βρεις!

(Hint: Απόφυγε τα πολύ γνωστά και πολυχρησιμοποιημένα hashtags, όπως π.χ. #club, #nightout, επειδή θα χαθείς μέσα στα posts!)

6
Likes (μόνο για τους hardcore)

android.gadgethacks.com

Κοίταξε… Αν είσαι τόσο άτυχος/η, τότε το τελευταίο (και ίσως σωτήριο) tip είναι για ‘σένα! (Προσωπικά) πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο και χρονοβόρο, καθώς πρέπει να δεις όλα τα likes σε κάθε post του κοινού σας γνωστού! Σίγουρα όλο και σε κάποια φωτογραφία θα του/της έχει κάνει ένα like!

(Hint: Προτίμα να βρεις πρώτα κάποιον/α -χρησιμοποιώνταςτα προηγούμενα tips- που να μην είναι και τόσο “famous” στο Instagram, ούτως ώστε να μην πρέπει να ψάχνεις μέσα σε 500 – 1000+ likes!)

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να σου ευχηθώ “Καλή επιτυχία” με το ψάξιμο και… υπομονή! Γράψε μας στα σχόλια αν τελικά τον/την βρήκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending