fbpx

Δες πώς αντέδρασε ο αθλητικός κόσμος στην είδηση αποχώρησης του Messi από την Barcelona!

Πολλοί σκέφτονταν ότι μπορεί να γίνει κάποτε, κανείς δεν το περίμενε!

Εξ απροόπτου έπιασε τους περισσότερους η είδηση ότι ο Lionel Messi έστειλε φαξ στη διοίκηση της Barcelona ζητώντας να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα ενεργοποιώντας σχετικό όρο στο συμβόλαιο του.

Η είδηση ασφαλώς και κάνει το γύρο του κόσμου με το Twitter να “παίρνει φωτιά” με εκατομμύρια tweets σχετικά με το θέμα.

Εμείς μαζέψαμε τα κορυφαία tweets με αντιδράσεις από τον κόσμο του αθλητισμού και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Δες τις αντιδράσεις:

Ο Carles Puyol ήταν ο πρώτος που αντέδρασε, λέγοντας “Σεβασμός και θαυμασμός, Leo. Έχεις όλη την υποστήριξη μου, φίλε”

Από τους πρώτους που αντέδρασαν ήταν και ο πρόεδρος της Καταλονίας, δείχνοντας πως ο Messi είναι ένα φαινόμενο πολύ πιο πάνω από το ποδόσφαιρο.

“Η Καταλονία θα είναι πάντα το σπίτι σας. Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις στιγμές ευτυχίας και του υπέροχου ποδοσφαίρου. Ήμασταν αρκετά τυχεροί για να μοιραστούμε μερικά χρόνια από τη ζωή μας με τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Και ένας ευγενής αθλητής. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Leo Messi, καμάρι του Sant Jordi.”

Ο Rio Ferdinand έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα, εμπλέκοντας την Chelsea ως ένα από τους πιθανούς προορισμούς του “el pulga”.

“Μόλις άκουσα ότι ο Frank Lampard θέλει τον Messi. Τι μεταγραφική περίοδος θα είναι αυτή αν ο Lamps τα καταφέρει!” ανέφερε ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο γνωστός τηλεσχολιαστής, Gary Lineker, σκέφτηκε αυτό που σκέφτηκε κάθε υγιώς σκεπτόμενος ποδοσφαιρόφιλος.

“Αν είναι να φύγει ο Messi από την Barcelona ενεργοποιώντας όρο αποδέσμευσης, ελπίζω ο σύλλογος να τον βοηθήσει και όχι να τον εμποδίσει. Ήταν εξαιρετικά πιστός και ο καλύτερος παίκτης της ιστορίας τους. Θα ήταν τρομερά λυπηρό, αν τέλειωνε με καυγάδες ανάμεσα σε παίκτη και ομάδα.”

Δεν έμειναν ασυγκίνητες και ξένες ομάδες με την ιταλική Sampdoria να tweet-άρει σχετικά: “Η φανέλα μας με το “10” ήταν διαθέσιμη την τελευταία φορά που κοιτάξαμε…”

Η Fluminense θα ήθελε πολύ να δει τον Messi να παίζει με τη φανέλα της στα γήπεδα της Βραζιλίας…

“Έλα για τις πίτες βρώμης, μείνε για την εκτός έδρας εμφάνιση” ανέφερε με το γνωστό αγγλικό χιούμορ η Port Vale, ομάδα της League Two.

Την είδηση σχολίασαν και ομάδες άλλων αθλημάτων! Εδώ η Fresno Grizzlies αναρωτιέται αν ο Messi σκέφτηκε να δοκιμάσει να παίξει baseball…

Και από τον χώρο του rugby δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση…

Και σαν αθλητή τριάθλου τον είδε το World Triathlon….

Σαν οδηγό Moto GP η Honda…

Σαν οδηγό Formula 1 η Mercedes…

Σαν τον επόμενο GOAT τους μετά τον Michael Jordan οι Chicago Bulls!

“Καλούμε τον Bustinza και το διορθώνουμε στο άψε σβήσε! Ω ναι!” Η Leganes θα έκανε τα πάντα μάλλον για να μην φύγει ο Messi από τη La Liga!

Σε ποια ομάδα πιστεύεις πως θα βρει η σεζόν 2020-21 τον Lionel Messi; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending