Δες σε ποια πολυτελή ξενοδοχεία της Κύπρου μπορείς να μείνεις με €70 το βράδυ για 2 άτομα!

Social Media & Community
m.troodoshotel.com

Αυτά τα νέα θα σου αλλάξουν σίγουρα τη διάθεση, μιας και μπορείς να οργανώσεις τις διακοπές σου σε ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα της Κύπρου σε εκπληκτικές τιμές μεταξύ €57 – €80 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα! 

Και αν νομίζεις πως σου κάνουμε πλάκα δες την σχετική ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού της Κύπρου εδώ.

Ποιοι συμμετέχουν στο νέο σχέδιο;

Στο σχέδιο συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα (ξενοδοχεία, οργανωμένα διαμερίσματα, τουριστικά χωριά, αγροτουριστικά καταλύματα) σε όλες τις επαρχίες και ορεινές περιοχές της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν για τον μήνα Σεπτέμβριο, την ανώτατη τιμή των €80 με πρόγευμα για δίκλινο δωμάτιο ανά βράδυ, για τον μήνα Οκτώβριο την ανώτατη τιμή των €70 και για το μήνα Νοέμβριο την ανώτατη τιμή των €60!

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το σχέδιο διαρκεί από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2020 με την ελάχιστη διαμονή για την εφαρμογή των πιο πάνω τιμών να είναι τα 2 βράδια. 

booking.com

Πώς θα κάνεις την κράτησή σου;

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τις μέρες των φθινοπωρινών σου (λέμε τώρα…) διακοπών και να επικοινωνήσεις απ’ ευθείας με το τουριστικό κατάλυμα που θα βρεις στην πιο κάτω λίστα:

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε τα IG stories σου με λεζάντα “55th of August” με πισίνες, ηλιοβασιλέματα, βουτιές και εκδρομές! 😉