fbpx

Ρωτήσαμε 5 Κύπριους φοιτητές αν προτιμούν τα μαθήματα να γίνονται online ή στις αίθουσες!

Ποτζιεί το επέρναμε, ποδά το εφέρναμε… παλέ πίσω εκαταλήξαμε! Back to school Ορφανίδης (που λέει και ένα παλιό διαφημιστικό “τραγουδάκι”). ?

Λόγω της πανδημίας περάσαμε ένα διάστημα μακρυά από τις αίθουσες των πανεπιστημίων, δοκιμάσαμε και τη διδασκαλία μέσω διαδικτύου, ακόμα και εξετάσεις χωρίς φυσική παρουσία!

Εμείς ρωτήσουμε 5 Κύπριους φοιτητές εάν προτιμούν τα διαδικτυακά ή διά ζώσης μαθήματα!

 Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν και (ίσως) θα εκπλαγείς!

1
Μαριλένα, 20 ετών

pexels.com
  • “Αν σου πω ότι προτιμώ διαδικτυακά εννά με πιστέψεις; Εν ξέρω γιατί, που τη μιά εν πρίχτικο να είσαι ούλλη την ώρα σπίτι τζιαι ξέρω ‘γώ, αλλά που την άλλη ποττέ εν επαρακολουθούσα τα μαθήματα. Απλά άννοια το video call τζιαι μετά ετζιοιμούμουν! Οπόταν είμαι οκ μείνουμε τζιαι τούτο το εξάμηνο σπίτι!”

2
Κλεάνθης, 23 ετών

news.schoolsdo.org
  • “Ρε προτιμώ να τα κάμνουμε που σπίτι. Οι εξετάσεις ήταν πανεύκολες τζιαι γενικά ήταν πολλά πιο πναστά. Άσε που γλυτώνεις τζιαι που την ταλαιπωρία να ξυπνάς που τα 7 χαράματα, να βουράς μεσ’ τους δρόμους… τζιαι να τους έσσιεις πας την κελλέ σου!”

3
Σάββας, 21 ετών

wlu.ca
  • “Τι με ρωτάς; Κόψε τες πελλάρες. Να πάμε πίσω τζιαι κανεί! Φαντάσου εγυρίζαμε τόοοοσον τζιαιρό (τζιαι εν είσσιεν πρόβλημα τάχα μου) τζιαι τωρά εθυμήθηκαν να μας πουν “κάτσετε έσσο να κάμνετε online μάθημα”, όι μάνα μου.
    Να πάμε πίσω, να κάμουμε λλίο πασσιαμά μες το μάθημα να περνά γλήορα η ώρα!”

4
Γεωργία, 19 ετών

wsj.com
  • Μεν μου λαλείς για online τζιαιανάφκουν τα λαμπούθκια μου! Επέρασα εν ξέρω τζιαι εγώ πόσα εξάμηνα (έχασα το μέτρημα) ΚΟΛΑΣΗ με τη μάνα μου τζιαι τον αρφό μου ούλλη μέρα σπίτι μαζί μου όταν ήταν η καραντίνα.
    Να τελειώσει τζιαι τούτη, να ξεκινήσουν τα πανεπιστήμια να πηαίνουμε κανονικά τζιαι κανεί Zoom τζιαι πελλάρες. Εν θα το αντέξω άλλο αλήθκεια!”

5
Κυπριανός, 21 ετών

beautifulquotes.co
  • Εν με κόφτει τζιαι ιδιαίτερα να σου πω την αλήθκεια. Είτε έσσο είσαι, είτε στο uni το ίδιο πράμα κάμνεις… τζιαι στην τελική την ίδια ύλη εν να καλύψουμε. Το μόνο που θέλω εν να προχωρούμε κανονικά να τελειώνει τζιαι τούτο, επειδή εβαρέθηκα να δκιαβάζω. Τι τα θέλουμε τα πτυχία λαλείς μου; Αφού πάλε άνεργοι θα μείνουμε!” 

Απ’ ότι φαίνεται οι απόψεις… διίστανται! Το μόνο που έχω να προτείνω είναι υπομονή!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending