fbpx

Big Brother: Δες πώς αντέδρασαν τα social media για το σχόλιο περί “βιασμού”!

Η ρατσιστική δήλωση του (πρώην) παίκτη του “Big Brother”, Αντώνη Αλεξανδίδη, την Κυριακή (6/9/2020) προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο, με αποτέλεσμα την αποβολή του από το σπίτι του reality show.

Από την πρώτη του εμφάνιση στο reality ο Κρητικός παίκτης είχε σχολιαστεί αρνητικά για τις απόψεις και τις δηλώσεις του, όμως απ’ ότι φάνηκε η τελευταία του δήλωση εξαγρίωσε τόσο τους τηλεθεατές, όσο και τον Μεγάλο Αδερφό ο οποίος τον έδιωξε από το σπίτι.

Μετά από αυτό το εν λόγω περιστατικό, πολλοί ήταν αυτοί που ζήτησαν την ακύρωση του συγκεκριμένου reality show, αφού τέτοια προγράμματα που προωθούν τον ρατσισμό, τον σεξισμό, την κακοποίηση, τον βιασμό, το body shaming και την ομοφοβία, δεν θα έπρεπε να έχουν χώρο στην τηλεόραση!

Στο Twitter μάλιστα το hashtag #cancelbigbrothergr είναι ένα από τα κορυφαία trends τις τελευταίες ώρες στο Twitter.

Τελικά, μετά τον σάλο που προκλήθηκε οι αντιδράσεις είναι αλυσιδωτές και πολλές από τις εταιρίες έχουν αρχίσει να κόβουν τις χορηγίες τους και να σταματούν κάθε συνεργασία με την παραγωγή.

Να παρέμβει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ζήτησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας, κ. Στέλιος Πέτσας, ο οποίος πήρε θέση για όσα ακούστηκαν σε δημόσια θέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασχολίαστο ούτε ο παρουσιαστής του “Big Brother”, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος με τη σειρά του καταδίκασε το χυδαίο σχόλιο!

 

View this post on Instagram

 

Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα. Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου. Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη. Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο. Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά απο μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου! Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση. Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε. Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ.

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on

Δες πιο κάτω κι άλλες αντιδράσεις:

 

View this post on Instagram

 

SOK!

A post shared by SOULA GLAMOROUS (@soulaglamorous) on

Άκουσα πως στο Big Brother υπάρχει ένας ομοφοβικός μισογύνης επίδοξος βιαστής ο οποίος αμολάει διαμαντάκια και το ΣΚΑΪ…

Posted by Ο Θεός. on Sunday, 6 September 2020

 

View this post on Instagram

 

Εκεί που ο πάτος είναι πάντα πιο κάτω από ότι νομίζεις… #cancelbigbrothergr #skai_xeftiles

A post shared by Fotini Cha_ (@fotinichaniotaki) on

 

View this post on Instagram

 

Επειδή έχουν και τα κανάλια αυτό που λέμε “ευθύνη απέναντι στην κοινωνία”, είμαι πολύ περίεργη να δω πώς ο ΣΚΑΪ θα αναλάβει τη δική του. Αν έχουν έστω και λίγο “φιλότιμο” εκεί στο σταθμό (όπως κάποιοι απαίτησαν από εμάς να έχουμε) αυτό το εγκληματικό σκουπίδι θα πρέπει να το διακόψουν. Τώρα. Το ανεχτήκαμε για μέρες, αλλά την κανονικοποίηση βιασμού και της ματσίλας δε θα την ανεχτούμε ούτε λεπτό. Ο ΣΚΑΪ έχει βαλθεί να μας ταΐζει σανό, κόπρανα και επίδοξους βιαστές. ΦΤΑΝΕΙ. . . #cancelbigbrothergr

A post shared by Φιλία (@itsmephilia) on

Εσύ τι πιστεύεις για το εν λόγω περιστατικό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending