fbpx

Επαναρχίζει δυναμικά στις 14 – 15 Σεπτεμβρίου το “Life Changing Ideas”!

Η καινοτόμος σειρά ομιλιών επιστρέφει με διαδικτυακές, ζωντανές καθώς και άλλες εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στη νέα πραγματικότητα

Η σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Globaltraining, με μεγάλο χορηγό και συμπαραστάτη την Ελληνική Τράπεζα, επιστρέφει με μια γκάμα μικτών εκδηλώσεων και ομιλιών, προσαρμοσμένες στη νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του SARS-COV-2.

Η σειρά κάνει δυναμική πρεμιέρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου με τον Peter Andreou, ιδρυτή και πρόεδρο του PeopleAchieve, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει πάνω από 50,000 διευθυντές και προσωπικό σε περισσότερες από 200 πολυεθνικές σε 32 χώρες. O κύριος Andreou σε ένα άκρως ενδιαφέρον τρίωρο διαδικτυακό εργαστήρι με θέμα την «διαβίωση της επιχείρησης» στον απόηχο της κρίσης του COVID-19, θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες μια γκάμα από εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να μετρούν και να αποτιμούν την ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα της εταιρείας τους στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός. Το εργαστήρι θα βοηθήσει επίσης στελέχη και μέλη διοικήσεων εταιρειών να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για να πραγματοποιήσουν αλλαγές στο επιχειρηματικό τους μοντέλο και να αξιοποιήσουν σωστά το ανθρώπινο δυναμικό τους προς υλοποίηση της στρατηγικής τους, πάντα βάσει των νέων δεδομένων.

Θα ακολουθήσει τον Οκτώβριο ζωντανά επί σκηνής ο Κώστας Μαρκίδης διακεκριμένος  Καθηγητής Στρατηγικής και Επιχειρηματικότητας του London Business School, ο οποίος θα μιλήσει για τις συνεχείς κρίσεις που καλούνται πλέον οι οργανισμοί να αντιμετωπίζουν ολοένα και πιο συχνά.

Το φθινόπωρο η σειρά θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις αποτελούμενες από μικρές ομάδες συζητήσεων σε θέματα οικονομίας, καινοτομίας, διοικητικών συμβουλίων και χρηματοοικονομικών προκλήσεων.

Για το φινάλε η σειρά επιφυλάσσεται για δύο ζωντανά masterclasses με ομιλητή τον Φίλιο Ανδρέου, ο οποίος θα αναλύσει την νέα εποχή των πωλήσεων και την Linda Plano η οποία υπόσχεται να μας διδάξει πώς να προωθούμε σωστά και αποτελεσματικά τις ιδέες μας.

Τη σειρά ομιλιών “Life Changing Ideas” στηρίζει η ΟΠΑΠ Κύπρου, η CYTA και το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι η Digital Tree.

Εισιτήρια και πληροφορίες στην ιστοσελίδα της “Life Changing Ideas” www.ideas.unic.ac.cy και μέσω της Globaltraining τηλεφωνικώς στο 77778030.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending