fbpx

Πώς θα ήταν το Next Top Model αλά… κυπριακά;

Το Greece’s Next Top Model” επέστρεψε για 3η φορά στις οθόνες μας τζιαι κάμνει ξανά μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα auditions!

Είδαμε πολλά να συμβαίνουν τζιαι να μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου, τζιαι ίσως να νιώσαμε την περιέργεια να δούμε τι θα γινόταν αν είχαμε τζιαι εμείς το δικό μας “Cyprus Next Top Model”.

Έτσι σου παρουσιάζουμε πιο κάτω πώς θα έμοιαζε το Next Top Model αλά… κυπριακά!

1
Θα εδήλωνε συμμετοχή ως τζιαι η «κουτσή Μαρία»

Φυσικά, μαζί με όλες τις άλλες Κύπριες, θα εβούραν να δηλώσει συμμετοχή τζιαι η γνωστή, αγαπημένη φίλη μας «κουτσή Μαρία». Γιατί όπως λαλεί τζιαι η παροιμία… «Λείπει ο Μάρτης που την Σαρακοστή»;

Με απλά λόγια, εν θα εσκέφτετουν καμιά αν της περνά ή όι. Συμμετοχή τζιαι ότι εν τυχερό!

2
«Επέψαν σε οξά ήρτες μόνη σου;»

Όταν οι κριτές ρωτούν «γιατί δήλωσες συμμετοχή στο Next Top Model», οι 7 στες 10 διαγωνιζόμενες θα απαντούσαν «εν τζιαι εν εγώ που εδήλωσα συμμετοχή… έκαμε την αίτηση η φίλη/κολλητή/μάνα μου για ‘μένα».

Θα ήταν σαν να τζαι απαντούν στη διαδεδομένη τζιαι αγαπημένη κυπριακή έκρφαση… «Επέψαν σε οξά ήρτες μόνη σου

3
«Απορώ γιατί ήρθες εδώ;» – Δημήτρης Σκουλός

Πάμε λίγο πίσω για να θυμηθούμε τι είχε γίνει στο συγκεκριμένο επεισόδιο του GNTM 1 και τι έκαμεν ο «κύριος» της καημένης της κορούας (βλ. πιο πάνω βίντεο)…

Πάντως στο κυπριακό «Next Top Model» η διαγωνιζόμενη–Κωστούλλα, αν της συμπεριφέρουνταν με έτσι τρόπο ήταν να του πει… «Λάμνε αρώτα ρε γάρε»!

4
Ηλιάνα Παπαγεωργίου – ο γνωστός ξερόλας του “GNTM”

Σίγουρα η Ηλιάνα μας λείπει πολύ από το φετινό GNTM 3! Ότι της ελαλούσες τούτης της γυναίκας ελάλεν σου ότι έκαμεν το τζιαι τζιείνη, τζιαι εν ήταν κάτι δύσκολο.

«Έλα ρε μεν μάσιεσαι;! Πε μας τα λλίον» ή «κάτσε την μάππα χαμέ» ήταν να της πει η Κύπρια διαγωνιζόμενη – Αντρούλλα, που θα την «εθαύμαζε» για τα πολλά ταλέντα της.

Σίγουρα, όμως, εμείς στην Κύπρο θα επροτιμούσαμε να έχουμε τη φετινή αντικατάστρια της, την αγαπημένη Ζεν, η οποία κουβαλά μιαν πελλάρα παρόμοια με τη δική μας! 😉

5
Ξεκινάς δίαιτα που Δευτέρας…

Αν είχαμε Κύπριες διαγωνιζόμενες “plus size” (όπως συνηθίζουν οι κρίτες να τις αποκαλούν) τζιαι ελαλούσαν τους τα γνωστά περί δίαιτας, γυμναστικής κ.λπ. τζιείνες ήταν να τους πουν: «καλό εννοείται, που αύριο ξεκινώ!».

Αλλά κατά βάθος, ήταν να εν κάπως όπως την Φουρέιρα με τη σούβλα στην πιο πάνω φωτογραφία. Έτοιμες για επίθεση!

6
Παντού με το «μέσον»

Ως γνωστόν, στη χώρα μας κυριαρχεί παντού το «μέσον», άρα τζιαι στο “Cyprus Next Top Model” δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε συμμετοχές όπως αυτή της κοπέλας στο GNTM το 2018 που ήξερεν τη Σεράινα, τη νικήτρια του πρώτου “GNTM”.

Τζιαι «τυχαία» μπορεί να εκατέληγε νικήτρια ούλλου του παιχνιδκιού, ευχαριστώντας συγγενείς τζιαι φίλους για τη στήριξη, τα τηλεφωνήματα, τις θετικές ψήφους (τζιαι χωρίς να ακούσουμε ξανά για τζιείνην στο μέλλον)!

7
Δυό – δυό στις auditions δυό – δυό! 

sputniknews.gr

Σίγουρα αν το Cyprus Next Top Model εδέχετουν τζιαι αγόρια όπως το φετινό GNTM, σίουρα οι παραπάνω θα εδηλώναν συμμετοχή μαζί! 

Θα εθωρούσαμε ούλλα τα ζευγαράκια να πηαίνουν στις auditions μαζί χεράκι, αν όμως δεν επερνούσαν τζιαι οι 2… η Κυπραία θα έκαμνεν καβκά για να υποστηρίξει είτε τον εαυτό της, είτε τον φίλο της!

Εσύ θα έβλεπες το “Next Top Model” αλά… κυπριακά; Τι άλλο πιστεύεις πως θα γινόταν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending