fbpx

5 λόγοι που ένας άντρας σε έχει βάλει… στο friend zone!

Αχ και βαχ! Friend zone, ο “φόβος κι ο τρόμος” του καθενός από εμάς. Για να βρίσκεσαι εδώ, όλο και κάποιο περιστατικό θα βίωσες (ή βιώνεις ακόμα) με κάποιο δικό σου “φιλαράκι”, έτσι;! Μην σε προβληματίζει, όμως, δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία!

Εννοείται πως οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να σε βάλει στο friend zone είναι άπειροι, αλλά πιο κάτω σου παραθέτω ποιους 5 θεωρώ εγώ ως τους πιο συνηθισμένους!

Δες, λοιπόν, γιατί δεν σε αφήνει να κάνεις το “επόμενο βήμα”!

1
Απλoύστατα δεν σε γουστάρει!

sagittariusmansecrets.com

Κάνουμε αρχή με τον πιο συνηθισμένο (και κάπως “ανεπιθύμητο”) λόγο, καθώς μπορεί πολύ απλά να μην αρέσεις στο άτομο που γουστάρεις! Ο καθένας από εμάς έχει διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις, κάτι το οποίο είναι απολύτως φυσιολογικό!

Δεν είναι φταίξιμο δικό σου, ούτε έχεις κάνει κάτι λάθος! Αν νιώθεις ότι δεν παίρνεις τίποτα πίσω από το συγκεκριμένο άτομο (μιλάμε πάντα για ερωτικό επίπεδο), τότε -ίσως- να μην είσαι αυτό που ψάχνει! Γι’ αυτό κι άλλωστε σε έχει ορίσει σαν φίλη του και όχι κάτι παραπάνω.

Μην στεναχωριέσαι όμως, υπάρχουν αμέτρητα άτομα έξω που ακόμη ψάχνουν το “άλλο τους μισό”!

2
Δεν τον προσεγγίζεις αρκετά (ή όπως πρέπει)!

guff.com

Κοίταξε να σου εξηγήσω πως έχει η φάση τώρα! Σου αρέσει και του αρέσεις, αλλά η φάση δεν προχωρά. Ίσως να ντρέπεται, ίσως να μην είναι σίγουρος για το πώς τον βλέπεις ή ακόμη και για το τι νιώθει ο ίδιος για ‘σένα…

Προσπαθώντας να “κρύψει” λίγο αυτές τις σκέψεις του (ή ανασφάλειες), σε βάζει στο friend zone ως μια πιο “safe” επιλογή! Προσπάθησε, λοιπόν, να κανονίζεις εξόδους μόνη μαζί του (όχι με 15 φίλους που θα κρατούν το κεράκι) και δείχνε του αυτά που νιώθεις!

Δεν είναι ντροπή να εκφράζεις τα αισθήματα σου, νοουμένου ότι δεν γίνεσαι επιβλητική.

3
Στους δύο… τρίτος δεν χωράει!

truthfinder.com

Και ναι, δυστυχώς υπάρχει και αυτός ο λόγος για να μπεις στο friend zone ενός αγοριού! Είσαι τόσο τυχερή, που είτε μπήκαν στη μέση “περασμένες” ιστορίες, είτε κάποια άλλη του “εγυάλλισε” (που λέμε και στα κυπριακά)!

Αν, λοιπόν, προσέξεις κάποια απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του ατόμου που σου αρέσει (χωρίς κάποια εύλογη αιτία), ή αν εξαρχής τον βλέπεις να σε προσεγγίζει μόνο φιλικά, τότε ίσως το “καμπανάκι” του να χτυπάει για άλλη!

Αν νιώθεις πως μπορείς να τον κρατήσεις σαν φίλο στη ζωή σου, καλώς! Αλλιώς μην επιμένεις και μην χάνεις τον χρόνο σου για άτομα που δεν σε έχουν σαν προτεραιότητα!

4
Δεν έχετε τις ίδιες βλέψεις!

womansday.com

Να σου φέρω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις. Ο Αντώνης θέλει να φάει burger, όμως η Μαρία θέλει να φάει πίτσα. Και οι 2 δικαιούνται να φάνε αυτό που θέλουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσουν σε κάτι κοινό! Το ίδιο ισχύει και με τις σχέσεις.

Το άτομο που γουστάρεις μπορεί πολύ απλά να ψάχνει κάτι πιο “εφήμερο” και όχι σταθερές σχέσεις! Ίσως να προτιμά one night stands, sex buddies ή “friends with benefits”.

Δεν έχουμε όλοι οι ανθρώποι τις ίδιες ανάγκες κι αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό (και από τις δύο πλευρές). Αν δεις, λοιπόν, ότι ζητά πράγματα που δεν ταιριάζουν σ’ αυτό που ψάχνεις, τότε καλά κάνεις να προχωρήσεις παρακάτω!

5
Δεν είναι straight!

tampapride.org

Αν οι προηγούμενοι λόγοι θεωρείς ότι… “δεν δικαιολογούν” το friend zone στο οποίο βρίσκεσαι, τότε ίσως η αιτία να είναι κάτι το οποίο δεν σου πέρασε απ’ το μυαλό!

Ο άντρας που γουστάρεις μπορεί απλούστατα να μην είναι straight και να ντρέπεται να σου το πει για να μην σε πληγώσει. Μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει το δικαίωμα να αγαπά και να αγαπιέται με τον τρόπο που αυτός/ή θέλει!

Αντί λοιπόν να επιμένεις να βρεις το “λάθος” ή τον λόγο για τον οποίο η φάση δεν προχωρά, καλύτερα να είσαι ξεκάθαρη και να πεις τι νιώθεις, έτσι ώστε και ο άλλος να σου ξεκαθαρίσει τι θέλει.

Σ’ έχει βάλει κι εσένα στο friend zone;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending